En "speciell" hundvalp överges och kastas i en kanal, men bara några dagar senare får den ett nytt liv - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En "speciell" hundvalp överges och…
Sättet på vilket du stänger din näve skulle kunna avslöja något om din personlighet, prova själv så får du se! Stroke - 5 saker som kan rädda ditt liv

En "speciell" hundvalp överges och kastas i en kanal, men bara några dagar senare får den ett nytt liv

Av sofia
1.922
Advertisement

En våldsam misshandel besegras av en stor önskan att överleva. Djuren ger oss återigen lärdomar av mod och lojalitet. Inför sådana starka scener kan vi inte låta bli att undra hur grymma mänskor kan vara. En beräknad grym handling på bekostnad av en försvarslös liten varelse.

Ingenting är känt om ägaren, det enda som tyvärr säkert är att han eller hon fortfarande går fri. Någon lämnade en valp i en slags kanal eller flod i Los Angeles (USA) med en klar plan: att djuret skulle död. Men valpen vägrade att dö, slogs och överlevde mot alla odds.

image: Youtube

En av den stackars hundens tassar hade skurits av för att förhindra att det skulle kunna fly och sedan kastades den i en kanal från en höjd på minst 5 meter.

image: Youtube

Men den här personen har inte räknat med det lilla djurets överlevnadsinstinkt. Dagar av smärta besegrades av viljan att leva. Fram tills Eldad Agar, från en djurrättsförening, fann hunden i detta skick. Valpen kunde inte ens skälla, den kunde bara gråta.

Advertisement
image: Youtube

Omedelbart erbjöd sig många människor att hjälpa den och ta med den till en veterinär, även om förväntningarna var väldigt låga. Efter badet för att eliminera parasiterna, de första medicinerna och lite kärlek började denna lilla kämpe visa tecken på återhämtning och döpdes till Jordan.

image: Youtube

Idag lever Jordan ett lyckligt liv med sin nya familj

image: Youtube

Otroligt att en sådan glädjeanda fanns dold bakom ett litet lidande och ledset väsen! Jordan är mycket sällskaplig och älskar att leka och det märks knappt att han är "annorlunda".

Advertisement
image: Youtube

Vi önskar den här lilla vovven som mött fel personer på sin väg allt gott i livet!

image: Youtube
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack