Ett barn mobbas för att han är annorlunda och får äntligen sin efterlängtade operation - här tar han sina första steg - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Ett barn mobbas för att han är annorlunda…
De som tror sig veta allt är i verkligheten de som vet minst 6 oväntade förändringar som sker i din kropp om du dricker kamomillte regelbundet

Ett barn mobbas för att han är annorlunda och får äntligen sin efterlängtade operation - här tar han sina första steg

Av sofia
3.735
Advertisement

I en värld där människor som är mindre lyckligt lottade än oss blir fler och fler, blir filantropins gåva paradoxalt nog alltmer sällsynt. Det är därför ingen tillfällighet att de som utför goda och stora välgörenhetsverk är kända personligheter inom underhållningsbranchen, som kan skaka om det kollektiva samvetet i sammanhang och situationer som drabbar de mest missgynnade. Den sanna historien om lilla Aldrin lyckades verkligen beröra Tim Tebow, den berömda amerikanska NFL-idrottaren.

image: YouTube

Ursprungligen från Filippinerna, där hans baptistföräldrar har utfört missionäråtgärder under 30 år, grundade Tim Tebow Tebow-stiftelsen för personer som behöver sjukvård när de själva inte har råd med det. Detta härleds till ett möte med barn och ungdomar som Tim hade på Filippinerna med en tonåring som heter Sherwin, som lider av en allvarlig genetisk missbildning i benen.

När den 11-årige Aldrin kom in på Tebow CURE-sjukhuset på Filippinerna en dag år 2018 kom det förflutna tillbaka till Tim, som bestämde sig för att ta ansvar för den unga människans komplexa situation.

image: YouTube

Aldrin led av en komplicerad medfödd dislokation av knäna som gav honom formen av en "flamingo" och många av hans skolkompisar mobbad honom ofta för detta. När Tim fick höra Aldrins sorgliga historia bestämde han sig för att göra någonting omedelbart. Efter en känslig kirurgisk operation som utförs av det specialiserade sjukhustemaet under fyra timmar, genomgick Aldrin en gradvis omvandling som oväntat förbättrade hans medfödda tillstånd som hade orsakat honom mycket smärta och lidande under tidigare år.

Ibland är det just de filantropiska gesterna som förändrar världen och vänskapen som har utvecklats mellan Aldrin och Tim Tebow påminner oss om de vackraste sagorna med ett lyckligt slut!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack