En gammelmormor rymmer från ålderdomshemmet för att tatuera sig tillsammans med sitt barnbarn

av sofia

19 April 2019

En gammelmormor rymmer från ålderdomshemmet för att tatuera sig tillsammans med sitt barnbarn
Advertisement

Om livet för vissa äldre som bor på ett lugnt ålderdomshem är ett verkligt paradis, är det för andra, med en mer exuberant personlighet, svårt att vänja sig vid den dagliga rutinen och bristen på nyheter. Så det kan hända att en hyresgäst bestämmer sig för att rymma under några timmar och söka efter en upplevelse utöver det vanliga.

Detta är vad som hände med den spännande kvinnan Sadie Sellers, som vid 79 års ålder rymde från hemmet där hon bodde för att uppfylla en originell önskan, med sitt barnbarn som medbrottsling.

via mirror.co.uk

Advertisement
En gammelmormor rymmer från ålderdomshemmet för att tatuera sig tillsammans med sitt barnbarn - 1

Allt började när hennes barnbarn Samantha, som ofta besökte henne, hade berättat för henne om det utbredda tatueringsmodet. Flickan hade berättat för henne om hur tatueringar nu har blivit en vanlig praxis, en äkta konstform med tusen olika sidor. Sadie måste ha blivit väldigt fascinerad av de här berättelserna och en tanke började gro i hennes huvud, varför inte skaffa en tatuering själv?

Advertisement
publicdomainpictures.net

publicdomainpictures.net

S

Så en dag i juli gick hennes son Tony in i hennes rum och fann det tomt, utan förvarning. Han trodde att hans mamma var i allrummet eller i badrummet, men det fanns inget spår av henne, så de började oroa sig. Lyckligtvis hade en av personalen sett kvinnan tillsammans med sitt barnbarn Samantha och när de nådde henne på telefonen försäkrade hon alla om att hennes farmor mådde bra och var med henne.

Sonen mötte upp dem kort efter och blev verkligen förvånad då hans mamma, med hjälp av barnbarnet, hade ett litet hjärta tatuerat på sin vänstra axel, symbol på hur mycket de tyckte om varandra. Övertygad om att andra släktingar skulle försöka avskräcka henne, valde Sadie en snabb lösning ... och totalt sekretess.

"När du når min ålder måste du leva livet till fullo varje dag," sa farmorn och vi kan inte göra annant än att hålla med henne. Livet är för kort för att leva utan lite hälsosam galenskap!

Advertisement