Den här lilla mormorn som förser hemlösa med mat på kalla vinternätter har berört människor om i världen

av sofia

14 April 2019

Den här lilla mormorn som förser hemlösa med mat på kalla vinternätter har berört människor om i världen
Advertisement

Det finns människor som varje dag försöker bidra till att deras lilla hörn av världen blir bättre. Det finns historier som värmer hjärtat, ger hopp och påminner alla om att det krävs mycket lite för att göra livet för de mindre lyckligt lottade lite lättare. Idag pratar vi om Diana, en söt 72-årig engelsk dam som går ut varje kväll, även under de kallaste, för att ge mat till hemlösa i grannskapet.

Advertisement
Den här lilla mormorn som förser hemlösa med mat på kalla vinternätter har berört människor om i världen - 1

Den äldre kvinnan är volontär vid St. Swithuns kyrka i Kennington-distriktet i södra London, mycket aktiv i sitt samhälle. Trots att hon inte längre är en ung tjej, har hon fortfarande mycket energi och ett stort hjärta, så när det blir mörkt tar hon på sig en tung kappa och går runt för att hjälpa de fattiga i området. Hon går runt med en vagn, delar ut varm soppa och delar ett gott ord med dem som bor på gatan.

Det som för henne är en enkel rutin har blivit viralt tack vare Charlie Franks, en förbipasserande som filmade henne och lade upp videon på internet. Historien har gett tillräckligt med ljud ifrån sig för att nå öronen hos Daily Mail, en brittisk tidning som har sin bas i samma distrikt. Tidningen skickade en reporter för att samla information och lyckades intervjua hennes dotter Katy Elizabeth.

Porträttet som kom fram är det av en god människa som alltid har gjort sitt bästa för behövande människor och fortsätter att göra det trots åldern. Tack vare artikeln som publicerades av Daily Mail och bilderna som publicerades via sociala medier fick mormorn smeknamnet Kenningtons ängel, som fortsätter att ge tröst utan att ens veta att hon har blivit känd.

Advertisement