Farmorn byter namn på barnbarnet medan mamman ligger inne på sjukhuset efter kejsarsnittet - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Farmorn byter namn på barnbarnet medan…
Barnen kastar småsten på hans 7-åriga son så pappan ber föräldrarna att prata med barnen om människors olikheter Den nyfödda bebisen får inga sjukhusbesök på 5 månader. Sköterskan som tar hand om henne bestämmer sig för att adoptera henne.

Farmorn byter namn på barnbarnet medan mamman ligger inne på sjukhuset efter kejsarsnittet

Av sofia
6.036
Advertisement

I världen finns det arter som är naturliga motståndare som hunden och katten, cobran och mangustern svärmodern och svärdottern. Skämt åsido är det dock sant att förhållandet mellan de senare två alltid har varit bland de svåraste och mest motstridiga, på grund av den ena, den andra eller båda. Episoden som vi ska berätta för er om vittnar om hur svårt det är för två kvinnor att komma överrens och hur en glad händelse förvandlades till en strid.

Det hände i Usa där en kvinna, två månader efter att ha fött sitt första barn, upptäckte att hennes svärmor hade ändrat namnet på hennes nyfödda barn utan att berätta det för henne. Det hände medan hon fortfarande var inlagd på sjukhuset för att återhämta sig från kejsarsnittet. Det ursprungligen omtvistade namnet skulle vara "Finley", sedan omvandlat till "Finlay".

Den som egentligen begått brottet var maken till den nyblivna mamman, manipulerad av sin mamma och övertygad om att rätta till sin sons andranamn eftersom det låter för "feminint". Allt kom fram när den "älskade svärmodern" skickade en julklapp till sitt barnbarn med en kort adresserat till "Finlay". Först ansågs det vara ett stavfel, men då började misstankarna att komma krypande.

Kvinnan försökte fråga sin partner om förklaringar, men med tanke på hur förvirrad han var och hur mycket han skämdes föredrog hon att kontrollera sig själv. När hon kontrollerat födelsecertifikatet bekräftade detta tyvärr det hon fruktade, nämligen att namnet hade registrerats på fel sätt. Gåvan var därför i själva verket en liten segergest från svärmodern, för att understryka den lilla segern för att ha lyckats ändra namnet på brorsonen mot hennes vilja.

image: pixabay

Händelsen åberättades direkt av offret för händelsen som uttryckte sin besvikelse inte bara för hennes svärmors invasiva beteende utan också för hennes mans brist på karaktär. För främmande ögon kan det varka som en överdriven reaktion, då det bara är ett "a" istället för ett "e", men för den amerikanska mamman var det en principsak. För henne var det ett obehagligt intrång och en komplott emot henne.

Hur skulle du reagera i en liknande situation?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack