Alla var emot deras relation, men efter 23 års äktenskap är de här för att visa sin sanna kärlek - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Alla var emot deras relation, men efter…
Problem med sköldkörteln, det här är 12 symptom du bör vara aktsam på Sanningen står på egna ben, lögnen kan bara stå upp om den hittar något att luta sig på

Alla var emot deras relation, men efter 23 års äktenskap är de här för att visa sin sanna kärlek

7.419
Advertisement

Var och en av er kan säkert hålla med om att kärlek ligger utanför planering, förväntningar och alla typer av matematiska beräkningar. Den dyker upp oväntat tills det plötsligt står klart att en viss person är den som vi vill tillbringa vårt liv tillsammans med. När detta händer finns det inget som kan stoppa den.

Maryanne och Tommys kärlekshistoria är ännu ett bevis på detta. De har båda Downs syndrom och de gifte sig med varandra trots motsättningar från deras familjer och andras kritik. 23 år seanre firar de ännu en bröllopsdag och visar att kärlek kan övervinna många hinder.

Maryanne och Tommy träffades 1994 på ett studiecenter för barn med inlärningssvårigheter. Någonting föddes mellan de två, men båda var för blyga för att ta det första steget. De var tillsammans i mer än ett år, sedan kunde Tommy inte längre stå emot.

En dag dök han upp hos Mary med en leksakring, men med ett äkta frieri: "Vill du gifta dig med mig?", frågade han henne. Mary säger att hon inte förstod någonting just då, men att hon sa ja för att det var vad hennes hjärta ville.

 

 

 

  

Advertisement

Deras kärlekshistoria har varit svår redan sedan de första dagarna. Deras familjer godkände inte deras förhållande, än mindre deras äktenskap. I den stad där de bodde spred dessutom människor många falska rykten om dem.

 

Men Tommy och Mary var verkligen alltför kära för att bry sig om något annat än sin relation. Mot allas kritik begav de sig till altaret och lovade varandra evig kärlek.

För dem båda var det en vacker dag, men kanske förväntade sig ingen av dem att detta var bara var början på en lång kärlekshistoria som var avsedd att hålla länge.

Advertisement

Mary och Tommy har i själva verket varit tillsammans i över 20 år och de har nyligen firat sin tjugotredje bröllopsdag, lika kära som alltid. Paret älskar, respekterar och stöttar varandra. Marys syster medger att de två har det väldigt bra tillsammans. De är goda människor, som inte känner till ondska. Att vara i deras sällskap är alltid ett nöje.

Advertisement

Tyvärr har Tommy just upptäckt att han har Alzheimers, men trots allt är han inte uppgiven och möter livet med samma leende som gjorde att Mary blev förälskad och inte bara det, Mary tar hon hand om honom i de små vardagliga svårigheterna. Tommy kommer troligtvis att glömma mycket med tiden, men han kommer knappast att glömma sin fru.

Advertisement

Deras fotoalbum är fullt av stunder som tillbringats tillsammans i harmoni. Ingen hade trott på deras äktenskap, inte ens att de skulle klarat av att leva ensamma. Istället har Tommy och Mary gjort allt för att övervinna livets svårigheter och sin sjukdom.

Vi vet vilken ingrediens som är ansvarig för all denna lycka: kärlek.

Kärleken vinner alltid!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack