En 16-årig kille kastar sig i havet för att rädda 4 barn och offrar sitt liv som en riktig hjälte

av sofia

19 April 2023

En 16-årig kille kastar sig i havet för att rädda 4 barn och offrar sitt liv som en riktig hjälte
Advertisement

För en person som vi bryr oss om, vare sig det är en vän eller en släkting, är vi villiga att göra väldigt mycket. Om vi sedan inte bara talar om den personens välbefinnande i bildlig mening, utan om något som rör den personens säkerhet, ja, då förändras frågan drastiskt. Skulle vi inte vara villiga att göra allt för att hjälpa dem vi älskar om de riskerade att skadas? Du behöver inte ens svara på den frågan.

Killen i denna gripande berättelse gjorde just detta, han gav allt och han gjorde det inte för en person som var honom kär, utan för totala främlingar som dock var i svårighet.

via Cibercuba

Advertisement

My sweet selfless Hero. 💔

Pubblicato da Alfred Shivy Brooks su Domenica 9 aprile 2023

Bryce Brooks, en 16-årig kille, gick på en strand i Perdido Key i Florida, USA. Under sin vadnring bevittnade han något fruktansvärt: framför hans ögon höll fyra barn på att drunkna. Det fanns ingen badvakt eller annan person som var ansvarig för att skydda de som badade i närheten och därför fattade den modige killen beslutet att ingripa.

Utan att tveka kastade han sig ut i havet, väl medveten om att om han inte agerade omedelbart skulle situationen för dessa barn bli kritisk. Han lyckades med sin heroiska och osjälviska avsikt och räddade fyra liv.

Tyvärr klarade sig Bryce inte, han offrade hela sig själv.

Advertisement

I could not be more proud as a father. My son, Bryce Carl Brooks… Hero. I love you baby boy. 💔 Thank you to everyone...

Pubblicato da Alfred Shivy Brooks su Lunedì 10 aprile 2023

Han är en hjälte, bokstavligen definitionen av en man att beundra och försöka efterlikna. Hans magnifika gest gick rakt in i människors hjärtan.

Hans föräldrar har valt att dela några rörande ord i hans minne: "Han var en intelligent och mycket kreativ pojke. Vi kommer aldrig att se Bryce växa upp och bli den vuxna man han skulle bli, men han bevisade att han redan var en man genom att rädda livet på de barnen. Jag är väldigt stolt över honom. Det tar inte bort smärtan, men det gör mig oerhört stolt över den person han var. Jag kommer alltid att bära honom med mig", förklarade de.

Bryces osjälviskhet, mod och ädla själ kommer inte att glömmas bort. Precis som havet kommer hans minne att förbli levande, våg efter våg.

Advertisement