De lärde känna varandra för 84 år sedan och har varit vänner sedan dess. Varje år firar de sin födelsedag tillsammans - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
De lärde känna varandra för 84 år…
Bandet mellan kusiner, en speciell vänskap som man bör värna om Allt kommer tillbaka i livet, det är bara en tidsfråga

De lärde känna varandra för 84 år sedan och har varit vänner sedan dess. Varje år firar de sin födelsedag tillsammans

Av sofia
910
Advertisement

Hur många människor korsar vår väg under livet? Hur många av dessa vandrar sedan vid vår sida på vägen? Få, väldigt få. Ju äldre man blir, desto färre är människorna vi omger oss med, för bara de riktiga vännerna blir kvar.

Berättelsen om dessa två gamla damer är otrolig. Att ha en vän sedan barndomen är vackert, men föreställ dig en vänskap som varat i 84 år. Ja, bandet mellan dessa två vackra damer har faktiskt varat så länge!

image: King5

Phyllis Hines och Barbara Noone träffade varandra när de var unga flickor med en hel livstid framför sig, vid 12 års ålder. Ett starkt vänskapsband knöts mellan dem, men ingen av dem hade kunnat tro att det skulle ha varat så länge.

image: King5

Vänskapen hindrade dem inte från att bygga ett självständigt liv. De har båda arbetat, gift sig och startat en familj. För att undvika att åtagandena höll dem ifrån varandra, försökte de alltid att ses en gång i månaden.

Efter tonåren fanns det faktiskt mindre och mindre tid för att vara tillsammans, som det normalt blir när man växer upp, men viljan att vara tillsammans har aldrig saknats. För dem räknas inte hur många timmar de spenderat i varandras sällskap, utan kvalitet av den tid de haft tillsammans.

Advertisement
image: King5

Idag är de båda 96 år gamla. De sågs sista gången för att fira sina födelsedagar tillsammans, eftersom de fyller år med bara några dagars mellanrum. Så länge de kan minnas har de alltid firat sina födelsedagar så, varje år tillsammans.

image: King5

Enligt Phyllis har det aldrig funnits något stort bråk mellan dem eller någon period där de inte sågs. De har alltid varit fria att leva sina liv, vilket ger bandet möjlighet att växa och stärkas år efter år, just på grund av den ömsesidiga respekten.

De är ett utmärkt exempel på vänskap. När känslan är spontan och fri, kan den vara hur länge som helst!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack