x
Han ser ut som ett barn men i verkligheten…
Ett butiksbiträde förolämpar en kund för att han köper en ring som En pappa bygger en gåstol till sin dotter med hjälp av plaströr och konservburkar eftersom han inte hade råd att köpa en

Han ser ut som ett barn men i verkligheten är han 19 år gammal och har erövrat webben med sitt utseende

30 Juni 2022 • Av sofia
1.195
Advertisement

Internet är ett mycket kraftfullt sätt genom vilket vem som helst kan få sina 15 minuter av stjärnstatus om de vill. Den exponering som sociala medier kan ge, kan faktiskt förändra människors liv på mycket kort tid. Det fina är att framgång kan komma även utan att man nödvändigtvis har någon speciell talang. Till exempel har Hasbulla Magomedov blivit en webbstjärna tack vare spridningen av memes som porträtterar honom med sina roliga ansiktsuttyck. Men det som verkligen lockade till sig webbanvändarnas uppmärksamhet var framför allt att Hasbulla ser ut som ett barn i alla avseenden, medan han i verkligheten är en 19-årig pojke.


Den unge mannen lider tydligt av en sällsynt genetisk störning som förändrar hans utseende, vilket gör att han ser mer ut som ett barn än en vuxen. Enligt Dr Karan Raj har Hasbulla brist på tillväxthormon, en genetisk sjukdom som uppstår när hjärnans hypofys (som ansvarar för att producera de flesta hormonerna i kroppen) inte kan producera tillväxthormon. Det positiva är att denna brist kan identifieras och diagnostiseras redan från födseln och därför behandlas på lämpligt sätt (tänk bara på den välkände fotbollsspelaren Lionel Messi).

Lilla Hasbulla, från Makhachkala i Dagestan, började lägga upp roliga videor på sociala medier under Covid-19-pandemin och idag har han blivit en riktig stjärna på webben. I några av sina videor imiterar Hasbulla kampstilen hos en berömd rysk idrottsman, Khabib Nurmagomedov, en mästare i blandad kampsport och av denna anledning fick han smeknamnet "Mini Khabib". Hasbullà är dock som nämnt mer än 18 år gammal, även om till och med hans röst skulle kunna lura många till att tro att han är ett barn.

Advertisement

Hasbulla är så känd att han åker på turné runt om i världen för att träffa sina fans. Det verkar faktiskt som att det är många som vill träffa och bli fotograferade tillsammans med denna "lilla" kändis. Under sommaren 2022 kommer han till exempel att vara på turné i Australien och har redan sagt att han av religiösa och personliga skäl inte kommer att låta sig fotograferas med kvinnliga fans, vilket gav upphov till stark kontrovers.

Kände du till den här killen?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack