Det är dags att decinficera madrassen och med dessa 2 ingredienser har det aldrig varit enklare! - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Det är dags att decinficera madrassen…
Att prata med sina husdjur är ett tecken på hög intelligens, så säger i alla fall experterna! 7 sätt för att förstå om din partner verkligen är kär i dig

Det är dags att decinficera madrassen och med dessa 2 ingredienser har det aldrig varit enklare!

13.339
Advertisement

Madrassen är en av de där sakerna i hemmet som aldrig blir ordentligt omhändertagna, kanske för att vi glömmer det och för att vi kanske även låtsas som att vi glömt det, låt oss erkänna det! Stunden är dock kommen för att göra rent den ordentligt. Har ni någon aning om hur mycket damm, döda hudceller, kvalster och annan smuts som samlas inne i en madrass? Det finns dock ett väldigt enkelt knep för att göra rent den på väldigt kort tid. Med vilka ingredienser? Bikarbonat och en eterisk olja som ni tycker om.

Ni kan själva tydligt se skillnaden mellan före och efter

Här är det som behövs för att göra rent din madrass:

2,5 dl bikarbonat

4-5 droppar eterisk olja (exempelvis lavendel, den doftar ljuvligt)

en rymlig burk

en sil

an dammsugare

Så här gör du:

Häll bikarbonaten i burken och droppa i den eteriska oljan, förslut väl och skaka burken för att blanda ingredienserna. Fördela blandningen jämnt över madrassen med hjälp av en sil.

Nu behöver du inte göra annat än att låta det verka i en timme. Bikarbonaten kommer att decinficera madrassen och tränga in i tyget medan den eteriska oljan kommer att ge en lätt avslappnande doft.

Efter en timme kan du suga upp bikarbonaten med hjälp av en dammsugare och ett rent munstycke. Nu kommer din madrass att vara fri från smuts utan att ha använt någon kemisk produkt!

Den här metoden lämpar sig inte enbart till madrasser utan fungerar även utmärkt på tygsoffor och kuddar. Prova!

Vi råder dig till att upprepa den här behandlingen en gång i månaden, helst på båda sidor för att garantera en djuprengöring!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack