En skönhetssalong i Ryssland lanserar ett nytt mode, naglar med hårextensions - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En skönhetssalong i Ryssland lanserar…
En mamma förvandlar locket på våtservetterna till en säkerhetsanordning, tipset blir genast populärt på nätet Den här 75-åriga volontären besöker katthemmet varje dag... och tar en tupplur tillsammans med dem

En skönhetssalong i Ryssland lanserar ett nytt mode, naglar med hårextensions

Av sofia
2.607
Advertisement

Kanske för att nail art fått alltmer fäste eller för att modet numera kräver att vartenda centimeter av våran kropp genomgår någon form av skönhetsbehandling, så är våra naglar alltmer färgglada, dekorerade och långa. Man ser dem i alla typer av färger och former, men om ni tror att ni redan sett allt...så har ni fel! Återigen lanserar den ryska skönhetssalongen Nail Sunny en ny provokation: naglar med hårextensions.

Ännu en gång är den allmänna opinionen delad, det finns de som tycker att dessa naglar är roliga precis som de som är formade som tänder, som majskolvar eller som händer och sedan finns det de som tycker att allt detta är äckligt.

Som vanligt är proceduren för att göra dessa absurda naglar lång och invecklad. Man börjar med att lägga på ett lager svart nagellack och sedan går man vidare med den minutiösa applikationen av hårextensions.

Man kan ju undra hur pass bekvämt det är att ha dem när gör saker i vardagen, även enkla saker och hur man sedan vågar visa sig ute med dem... men den ryska nagelsalongen slår till igen och lanserar ett nytt mode!

Tags: WtfAbsurtMode
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack