Pappan sjunger ihop med sin dotter efter duschen och hon är så söt att era hjärtan kommer att smälta

sofia

09 Oktober 2018

Pappan sjunger ihop med sin dotter efter duschen och hon är så söt att era hjärtan kommer att smälta
Advertisement

Kärleken till musik är medfödd, det är inget som man lär sig genom att studera eller praktiserna den. Som bevis för detta finner vi det faktum att barn svarar på musikalisk stimuli redan som nyfödda. Det dröjer inte länge innan de lär sig sin första sång, vare sig orden motsvarar de i den riktiga texten eller ej. Precis som den här flickan som sjunger en låt av Maroon 5 med sin pappa...Sååå söt!

Advertisement

Screenshot Youtube

En familjesituation som redan är gullig nog, flickan och pappan har precis kommit ut ur duschen och lyssnar på musik. Precis som för många utav oss är detta en avkopplande stund. Musiken kommer ifrån den berömda låten av Maroon 5 som är såpass känd att det är svårt att inte ha hört den åtminstone en gång.

Förmodligen har flickan lyssnat på den flera gånger för hon har praktiskt taget memorerat texten, för att vara mer exakt är hon fortfarande för liten för att minnas en låt som är så här lång men hon har fångat de rörelser som munnen gör när man sjunger texten till Maroon 5s låt.

Tillsammans med sin pappa mimar hon texten på ett så gulligt sätt och gör sig vid ett flertal tillfällen förtjänt av huvudrollen i scenen med solon som en riktig framtida stjärna.

Nu vill vi inte tråka ut er med mer prat eftersom det med en video som den här verkligen är onödigt. Allt ni behöver behöver göra är att själva döma detta framträdande av den här jätte söta flickan som redan har berört jätte många människor på nätet! Missa inte den här videon! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+

Advertisement