En skolbussförare skriver en lapp till två av sina passagerares föräldrar: "Dina barn är fantastiska"

av sofia

11 Juli 2022

En skolbussförare skriver en lapp till två av sina passagerares föräldrar: "Dina barn är fantastiska"
Advertisement

Vi vet alla att när du får ett meddelande från läraren eller skolbusschauffören är det vanligtvis inte goda nyheter. Men Cindy Clausen, en skolbusschaufför från Princeton, New Jersey, USA, tycker om att låta föräldrar veta när hennes små passagerare också sticker ut för goda handlingar och ett bra beteende som förtjänar beröm.

Cindy är 60 år gammal och har jobbat som förare i 23 år och sa att hon aldrig har sett en sådan scen förut. Därför bestämde hon sig för att skriva ett brev till föräldrarna till två barn som brukar färdas med hennes buss, Annaliese och Jorge. Strax därefter gav hon det till barnen och bad dem att låta sina föräldrar läsa brevet.

via Today

Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Syskonen visade medkänsla och stöd till en skolkamrat till dem: lille Jackson Blue, en 7-årig elev som lider av en degenerativ sjukdom som gör det svårt för honom att gå. "Kära Jorge och Leonor, jag skriver för att låta er veta hur vackra era barn är, inifrån och ut!", lyder brevet från Cindy

"Jag har en elev på min buss som heter Jackson. Båda era barn har visat honom mycket medkänsla och stöd. Varje dag ber de mig att sitta med Jackson", fortsatte kvinnan. Syskonen har bildat en sund och stark vänskap med Jackson och nu är de små kamraterna praktiskt taget oskiljaktiga. "Vissa dagar är Jackson lite ledsen när han sätter sig på bussen, men så fort han ser Annaliese och Jorge ler han."

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Som specificerats tidigare lider lille Jackson av en sjukdom som gör att han inte kan gå ordentligt och ibland har svårt att ta sig till sin plats på bussen. "Idag tittade Annaliese ut från sin plats och sa:" Kom igen Jackson, du klarar det" och när vi kom till skolan tog Jorge på sig att bära hans ryggsäck! Jag vet att ni vet hur underbara dina barn är, men jag ville att du skulle veta att det märks!", avslutade föraren.

Brevet lades senare upp på Facebook och blev snabbt viralt och fick över 45 000 likes och mer än 3 000 delningar på mindre än en vecka. "Det värmde mitt hjärta och fick mig att känna mig så stolt över dem!", kommenterade Cindy. "Barnens beteende mot Jackson var exemplariskt och jag är säker på att deras goda hjärta härrör från deras föräldrars tålamod och vägledning, från det föredöme de erbjuder och från deras undervisning."

Vi kan inte vara mer överens.

Advertisement