Övervakningskameror återuppta några barn som returnerar en plånbok med 700 $ inuti - TittaPaVideon.se
x
Övervakningskameror återuppta några…
2018 är ett speciellt år för fallande stjärnor: frånvaron av månen kommer att ge oss en sällsynt show En häst närmar sig en kvinna i en rullstol: showen som följer fångar publiken

Övervakningskameror återuppta några barn som returnerar en plånbok med 700 $ inuti

11 Augusti 2018 • Av Linda Solari
1.718
Advertisement

En kort video inspelad av ett privathus övervakningskameror har nyligen visat oss att ja, vi kan fortfarande ha hopp om mänskligheten. Videon visar tre barn som returnerar en plånbok - innehållande  700 $ - till sin rättmätiga ägare.

Förutom vänlighet att unga människor har gjort för att göra Excite människor var det faktum att barn inte ens hade rört ett öre i din plånbok och du är också angelägen om att dölja att undvika att någon stal pengar i avsaknad av ägaren.

Mannen med videoövervakningskameran, ägaren av huset och plånboken, har lagt upp videor på Facebook.

I videon kan du se de tre barnen närmar sig ytterdörren och lämna ett meddelande efter att ha följt instruktionerna för en inspelad röst. En av barnen säger:

"Vi hittade sin plånbok nära bilen och vi trodde vi skulle ta tillbaka den till honom, jag lägger den här, så ingen tar pengarna."

Sen vänder barnen och plockar upp de cyklar de lekte med.

Mannen, som heter Jamie Carlton, skrev i inlägget: "Killarna var stor, vi skulle ha nöjet att träffa personligen tacka dem Deras föräldrar bör vara stolta, alla hjälp att hitta barnen är välkomna..."

Reaktionen hos publiken som såg videon är enhällig. Någon skrev:.. "Vi behöver fler historier som denna För några år sedan hittade jag en plånbok i snabbköpet och jag gick för att ta det till receptionen när jag kom dit var bara ägaren som undrar om någon hade hittat det jag. var så tacksam. han hade just fått lön, och om han förlorade det skulle ha varit i trubbel. Förutom pengarna skulle behöva göra om alla dokument. Vi måste ta hand om varandra. "

Verkligen en historia som återställer ditt hjärta från alla de dåliga nyheterna som händer!

Missa inte videon med barnen som är väluppfostrade och ärliga.

Tags: BarnMotiverande
Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack