7 vanor som tillåter japanska kvinnor att se unga så länge som möjligt - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
7 vanor som tillåter japanska kvinnor…
Att inte lära barn respekten för djur kan ha väldigt sorgliga konsekvenser 2018 är ett speciellt år för fallande stjärnor: frånvaron av månen kommer att ge oss en sällsynt show

7 vanor som tillåter japanska kvinnor att se unga så länge som möjligt

Av Linda Solari
1.832
Advertisement

Vi kan inte förneka det, vi avundas östliga kvinnors utseende att de alltid ser unga ut trots åldern. Utan tvekan bakom vad som verkar vara ett riktigt "mirakel" finns det genetiska faktorer som gör deras åldrande jämfört med det för västerländska kvinnor olika.

Det måste emellertid sägas att förutom genetiken bidrar vissa vanor som japanska kvinnor följer. Att veta vad de är kommer att låta dig förbättra din livsstil i allmänhet, och bli av med några rynkor.

Credit: Naomi Watts/Instagram

  • De badar länge som kan varar i timmar: i Japan är ett bad inte som att duscha. Den senare är en daglig praxis som tjänar till att rengöra kroppen, medan badrummet ser mycket mer ut som en ritual och utförs för att befria personen från stress och trötthet. Det heta badet förbättrar också ämnesomsättningen och kan ha fördelaktiga och hudvänliga effekter.
  • De rengör huden från sminken noggrant: varje kväll är det nödvändigt att rengöra ansiktet på alla kosmetika och alla föroreningar som har samlats under dagen. Den japanska metoden för rengöring av huden är som följer:

- Värm ansiktskrämen i dina händer
- Applicera på kinderna, pannan, näsan och hakan genom att knacka med fingrar eller en pensel
- Sprid krämen mot utsidan av ansiktet, på templen, på den höga pannan och på nacken
- Fokusera på näsan och massera näsborrens rygg och sidor
- Avsluta med massagerörelser från näsan till öronen

  • Upprätta några "ingen smink" -dagar: åtminstone en dag i veckan bör du lämna din hud fri att andas utan att använda någon form av kosmetika - högst en fuktgivande och skyddande kräm.

 

  • De äter en balanserad kost: näring och hud skönhet är nära kopplade. Det här är de matprinciper som de flesta japanska kvinnorna följer:

- Drick 1,5 liter vatten om dagen
- Inga mellanmål utanför måltiden
- Vitamintillskott
- Rätter rik på fisk och grönsaker
- Följ med måltider med grönt te

  • Skydda huden från solen under varje säsong: inte bara på sommaren, för den japanska huden bör skyddas varje månad på året. En skyddande kräm bör alltid appliceras, före sminkning, och långa exponeringar mot solen bör undvikas.
  • De tar hand om sin hud från sin ungdom: Hudvård är inte bara för kvinnor i en viss ålder, utan också för de yngre. Sedan de är unga tar de hand om sitt utseende och undviker allt som kan vara skadligt för huden och för hälsan i allmänhet.

l

Tags: JapanMärkligtKvinnor
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack