Bråk mellan två bröder: den ena brodern förstör den andras bröllop, men den första bestämmer sig för att hämnas

av sofia

08 Maj 2024

Bråk mellan syskon som slutar med att de förstör varandras bröllop
Advertisement

När man ska gifta sig måste man fokusera på hundratals små detaljer under den tid då man planerar själva bröllopet. Detta inkluderar inbjudningar, catering, bokning av lokal, val av blommor, fotograf och så vidare. Att hålla ett öga på sin egen brors agerande är sannolikt inte det första man tänker på.

Dock upptäckte huvudpersonen i denna historia att familjen ibland kan vara mer till besvär än till hjälp. Låt oss ta del av hans unika berättelse.

via Reddit

Advertisement

Brudgummens berättelse

Freepik - Not the actual photo

Mannen som var huvudpersonen i denna familjekonflikt vände sig till Reddit-forumet för att fråga användarna om deras åsikt angående hans historia.

"Strax innan jag gifte mig kom min bror till mig och frågade om han kunde utnyttja evenemanget för att fria till sin flickvän", berättar den unge mannen.

Han vägrade att gå med på planen: "Jag är ledsen, men det kommer att vara min och min blivande frus speciella dag. Jag vill inte att du stjäl all uppmärksamhet", svarade han.

Trots detta fortsatte brodern att insistera, vilket gjorde mannen alltmer irriterad. Till sist var han så frustrerad att han sa att om brodern skulle genomföra sin plan, skulle han bli utkastad från festen. Deras mamma ingrep för att stödja sin frieri-planerande son och sa att hon också skulle lämna festen om huvudpersonen kastade ut sin bror.

"Jag hade inget val. Jag höll mina känslor för mig själv och min bror gjorde det, han stal uppmärksamheten genom att fria till sin flickvän. Därefter beslutade jag att jag skulle hämnas när rätt tillfälle kom", skrev mannen. Och så en dag kom den stunden.

Advertisement

Broderns plan för att hämnas

En skål för att hämnas

Freepik

"Jag väntade på att det blev min brors tur att gifta sig. När det blev dags att skåla för hans ära, gjorde jag det jag hade väntat på", berättar mannen.

"Istället för att säga fina ord om honom, tillkännagav jag min frus första graviditet, så den här gången var det jag som stal showen!", förklarar han nöjt.

Brödernas mamma blev rasande och anklagade honom för att ha betett sig illa, men sonen kontrade med att anklaga henne för det som hade skett på hans bröllop. Brödernas mormor ingrep för att lugna ner deras mamma och för att stötta vår huvudperson. Hans hämnd blev således en total framgång, men nu undrar han om det verkligen var det bästa sättet för att ge igen på sin bror. Låt oss se vad Reddit-användarna tycker.

"Mormodern var den verkliga hjälten i den här berättelsen: en applåd för henne", skrev en användare, "Handlingar får konsekvenser, det var dags att mamman och den själviska brodern fick lära sig det", skrev en annan, "Det är uppenbart vem som är mammans favorit, jag avskyr föräldrar som särbehandlar sina barn", tillade en tredje. Anser du att brodern som sökte hämnd gjorde rätt?

Source:

Reddit

Advertisement