En kvinna blir chockad över det hon råkar se på sin mans dator och begär skilsmässa

av sofia

22 April 2024

Hon begär skilsmässa efter att ha sett sin mans dator
Advertisement

När kan vi säga att vi verkligen känner en annan människa? Är det till exempel en specifik tidsperiod som måste passera? Svaret på dessa frågor är komplext: varje individ förändras i sin egen takt åtminstone lite med åren.

En obekväm verklighet som den här berättelsens kvinnliga huvudperson tyvärr fick lära sig efter det att hon ramlat på några bilder på sin makes dator och blev minst sagt förvånad.

via Reddit

Advertisement

"Jag vet inte längre vem han är": fruns berättelse

Kvinnan blev chockad över en del av de bilder hon fann på sin mans dator

Freepik - Not the actual photo

Kvinnan i den här berättelsen vände sig till Reddit-forumet för att få råd efter att ha blivit rasande och omedelbart valt att skiljas från sin man.

"Jag sa upp mig på jobbet för ungefär ett år sedan. Jag gillar inte att inte kunna tjäna mina egna pengar, men jag valde att stanna hemma och vara hemmafru på heltid för att på bästa sätt ta hand om vår dotter som tyvärr har en del problem.", började den 39-åriga kvinnan.

Sedan avslöjade hon att hon anpassade sig till den nya rollen ganska bra. Maken å andra sidan är den enda som har en lön, men han tjänar tillräckligt för att försörja hela familjen.

Sedan tillade kvinnan: "Det har aldrig funnits några skillnader på roller baserade på kön i vårt hus. Även om jag gör huvuddelen av arbetet inne i huset, gör min man några små hushållssysslor och tar också hand om vår dotter. Han har aldrig varit en man med invanda och orättvisa åsikter, eller detta var åtminstone vad jag trodde."

Advertisement

Den chockerande upptäckten

Den 39-åriga kvinnan ringde genast upp sin man för att skälla på honom efter att ha sett bilderna

Yanalya/Freepik - Not the actual photo

"En dag när jag städade inne i huset gick jag in i rummet där han har sin arbetsstation. Skärmen på hans dator var på, det händer ofta att han glömmer att sätta den i standbyläge och jag lade inte så mycket vikt vid det. Min blick råkade dock landa på skärmen och jag blev chockad: jag såg ett foto på mig själv”, avslöjade 39-åringen.

Men det var inte själva fotot som gjorde kvinnan lika förvånad som beskrivningen förknippad med det: det var ett inlägg på ett socialt nätverk där hennes man beskrev henne som en tradwife, det vill säga en kvinna som enbart ägnade sig åt ta hand om sin man och saknar all beslutanderätt både i och utanför hemmet.

"Det var flera inlägg och alla visade mig medan jag skötte vår lilla trädgård eller lagade mat. På varje bild skröt min man om hur trevligt det var att ha en så tillmötesgående och hjälpsam hemmafru i huset. Många användare kommenterade på bilderna", förklarade kvinnan som kände sig väldigt upprörd över allt detta som skedde bakom hennes rygg.

Kommentarerna från andra användare

Freepik

Utan ytterligare tvekan ringde hon omedelbart sin man och började genast be om förklaringar, men hon var för chockad för att lyssna på honom och redan innan samtalet avslutades hade hon sagt till honom att hon tänkte begära skilsmässa.

Hennes man kom genast hem och försökte förklara att det bara var en lek och att han gillade uppmärksamheten från andra på nätet eftersom alla avundade honom. Nu vet inte kvinnan hur hon ska bete sig och efter mer än en vecka känner hon fortfarande att hon inte längre vet vem hon har gift sig med och vad hon borde göra, hon lyckas inte förlåta honom ännu. Låt oss kika på några kommentarer från Reddit-användare.

"Hur han har betett sig är minst sagt konstigt, för att inte säga stötande. Det är uppenbart att han medvetet förvränger verkligheten runt omkring sig för att skapa något som han gillar... Jag är rädd att han i verkligheten vill ha en kvinna som den han "konstruerade" på nätet", skrev någon, "Jag tycker att du borde överväga att skaffa ett deltidsjobb för att omintetgöra hans förvrängda fantasier," föreslog en annan, "Vad jag rekommenderar är parterapi, att göra slut kanske inte är ett bra exempel att föregå med för eran lilla dotter," invände ännu en. Vad tycker du att hon borde göra?

Source:

Reddit

Advertisement