"På min kusins bröllop spillde de rödvin på min klänning och alla skrattade åt mig, men jag hämnades"

av sofia

21 April 2024

Advertisement

Att välja kläder för ett bröllop är inte bara en stor sak för brudparet, utan också för gästerna. Det är viktigt att väga in typen av ceremoni för att kunna välja hur elegant man bör vara samt vilken färg och vilken modell som passar, kort sagt, du måste vara försiktig så att du inte gör några "misstag" och kanske riskerar att hamna i diskussion med någon.

Vi måste dock erkänna att det inte är alla som är kapabla att fatta bra beslut i sådana lägen och att det finns tillfällen då ens klädesplagg på något sätt stör inte bara de direkt inblandade, utan även deras nära och kära. Vilket är exakt vad som hände i den här historien.

Advertisement

Ett event som alla väntat på länge

Peakpx

Historien berättades av en ung kvinna på Reddit. Hon hade fått en inbjudan till sin favoritkusins ​​bröllop, men hade försatts i en mycket jobbig situation som fick henne att fatta ett drastiskt beslut.

Vår huvudperson berättar att händelsen i fråga hade en dubbel ceremoni på grund av de olika kulturer som de två makarna kom ifrån. Den första var indisk, medan den andra var kristen. Hon bar en typisk indisk klänning under den första delen av evenemanget, medan hon för den efterföljande valde en annan i en ljusrosa nyans med blommotiv. Hon trodde att hon hade gjort rätt val, men det var tydligen inte alla som var överens.

I väntan på den stora dagen berättar den unga kvinnan att hon brydde sig särskilt mycket om den blivande bruden: "Hon är min favoritkusin och jag gjorde allt för att ge henne en fin present - skriver hon i inlägget - jag lade undan pengar och lyckades ge henne och hennes man tusen dollar." Synd bara att hon snart skulle komma att ångra allt detta.

Advertisement

En förstörd klänning

Anastasia Ilina-Makarova/Pexels

När den religiösa ceremonin började bar den unga kvinnan sin ljusa klänning, vilket gjorde brudgummens familj mycket upprörda. "De närmade sig mig under ceremonin och berättade att de var besvikna - kan man läsa i inlägget - jag bad om ursäkt för mitt val och sa till dem att jag inte hade något annat bra alternativ för bröllopet. De verkade inte övertygade, men det slutade med att de gick iväg och jag trodde att saken var över." Men så var det tydligen inte...

Medan hon hade roligt på dansgolvet tillsammans med några andra gäster, kände brudens kusin hur något blötte hennes klänning, och även om hon i början inte riktigt förstod vad orsaken till detta var, insåg hon snart att de hade spillt ut ett glas rött vin på henne. När hon såg sig omkring identifierade hon omedelbart de ansvariga: brudgummens mamma, syster och moster skrattade glatt medan de iakttog scenen, och systern höll i glaset, vilket avslöjade att det var hon som hade utfört själva handlingen.

"Vid den tidpunkten blev jag mycket upprörd och började skrika på dem för att de precis hade förstört en helt ny klänning av en dum anledning - förklarar författaren till inlägget - de fortsatte att skratta medan de tittade på mig och jag märkte att min kusin även log tillsammans med maken, så det var då jag fattade mitt beslut."

Reaktionen på detta smaklösa skämt...

Eko Agalarov/Pexels

När kvinnan såg att alla hånade henne, inklusive bruden som, eftersom hon var hennes kusin, borde ha betett sig annorlunda, bestämde sig kvinnan på ett ögonblick vad hennes hämnd skulle vara. "Jag bestämde mig för att ta tillbaka presentchecken - skrev hon - och vid den tidpunkten slutade alla skratta. Brudgummen bad mig stanna och hans familj började också be mig om ursäkt när de insåg hur mycket kuvertet innehöll, men jag vägrade lyssna på dem."

På detta sorgliga sätt slutade en händelse som kvinnan verkligen hade sett fram emot, för vilken hon hade jobbat hårt och lagt undan pengar för att kunna ge dem en värdefull present. Vem av er hade klarat att behålla lugnet i ett sådant läge? Det är okej att kritisera, det är okej att rättfärdiga sig själv, det är okej att låtsas att ingenting har hänt, men det finns en gräns för allt och den bör aldrig överskridas på ett sätt som gör att man blir respektlös och sedan även har mage att tro att detta inte kommer att få några konsekvenser.

Enligt Reddit-användarna var det en situation där avundsjuka, svartsjuka och en önskan att förringa en eventuell "motståndare" ihop med många andra små ledtrådar, gav ett skrämmande, sorgligt resultat. För de som svarade var författarens kusin definitivt inblandad i det fåniga vinskämtet eftersom även hon skrattade.

Tror du att det är som de säger, eller överreagerade den här kvinnan på situationen?

Source:

Reddit

Advertisement