En brud tappar bort sin bröllopsklänning och det är hennes blivande makes fel

av sofia

01 April 2024

En brud tappar bort sin bröllopsklänning och det är hennes blivande makes fel
Advertisement

Bröllopsklänningen spelar en grundläggande roll i organisationen av ett bröllop. Det är det element som drar till sig mest uppmärksamhet och som gästerna – och även brudgummen – väntar med spänning på att få se. Men tänk om detta plagg av misstag försvann före bröllopet? Det verkar nästan omöjligt, eller hur? Och istället är detta exakt vad som hände en blivande brud.

Advertisement

Tanken var god, men...

Tanken var god, men...

Jonathan Borba/Pexels

Huvudpersonen i denna ovanliga historia är Lindel Cain, en australiensisk kvinna som var på väg att gifta sig. Den unga kvinnan organiserade sin speciella dag tillsammans med sin fästman och hade redan valt en vacker klänning. Hon betalade hela 2 000 dollar för klänningen, men sedan hände något oturligt.

En helt vanlig dag var paret ute och sprang några ärenden och medan de lastade in några paket i bilen, placerade mannen, Tom Mitton, lådan med klänningen på bilens tak. En väldigt fin gest, med tanke på att han gjorde det för att undvika att den skulle bli bli skadad. Mannens rädsla var att lådan med klänningen, eftersom de skulle lasta in andra saker i bilen, kunde hamna under andra tyngre föremål och bli förstörd eller klämd. Tanken var alltså att skydda den genom att placera den på taket för att sedan lägga in den sist av alla. En omtänksam och vänlig gest från hans sida som vilken flickvän som helst skulle ha uppskattat. Synd bara att det som hände sedan inte uppskattades lika mycket...

Advertisement

En vänlig gest förvandlades till en tragedi

En vänlig gest förvandlades till en tragedi

Pexels

Paret lastade in paketen i bilen och gav sig av för att åka till ett köpcentrum. När de väl nådde sin destination insåg de dock "tragedin". Tom hade glömt lådan med klänningen på taket och nu var den borta. Bröllopsklänningen fanns inte längre kvar och Lindel berättar i sitt inlägg vad som hände sedan.

Paret åkte samma väg tillbaka och försökte desperat hitta lådan för att få tillbaka klänningen. Tyvärr hittade de den inte och den blivande bruden blev mycket besviken. Detta är anledningen till att den unga kvinnan bestämde sig för att dela sin historia, i hopp om att någon skulle kunna hitta plagget. Inte för att den borttappade klänningen skulle kunna skapa problem för bröllopsdagen - som skulle ha ägt rum ett år senare - men varje brud väljer noggrant ut sin klänning och eftersom Lindel hade valt just den så är vi säkra på att hon inte skulle ha velat ha en annan. Om någon hittade den skulle de dessutom tjäna på det, eftersom den unga kvinnan utlovade en belöning på 500 dollar till den som lyckades hitta klänningen åt henne.

En absurd, tragisk och samtidigt lite komisk situation

En historia som förvisso har sina negativa sidor, men vi kan inte förneka att den också har en del komiska sådana. Om vi ​​funderar över situationen gör det nästan ont i hjärtat vid tanken på att en så viktig klänning har gått förlorad, men ett leende dyker också upp på våra läppar. Tom hade gjort en vänlig gest mot sin blivande fru, men något fick honom att glömma klänningen på bilens tak och tappa den någonstans på vägen. Det är utan tvekan en tragisk och komisk situation på samma gång.

Låt oss bara hoppas att Lindel kan hitta den igen och att hon får bära sin drömklänning på den viktigaste dagen i hennes och Toms liv. Allt vi kan göra är att önska dem lycka till och hoppas att de hinner lösa allt innan den stora dagen kommer.

Advertisement