Den blivande bruden kräver att alla kvinnor på bröllopet har kortare hår än henne, vilket leder till att hon bråkar med sin syster

av sofia

16 April 2024

Den här bruden vill tvinga alla inbjudna kvinnor att ha kortare hår än hon har
Advertisement

När du förbereder dig för att gå ned för altargången är det tusen tankar som surrar genom huvudet och detta är helt normalt inför alla bröllop som har ett visst antal gäster. Vad som ibland göra saken ännu värre är när det till alla dessa organisatoriska problem även tillkommer familjeproblem.

Ändå finns det många människor som hamnar i allvarliga dispyter med dem som istället borde vara ett stöd i dessa lägen. Kvinnan i den här historien har en ganska speciell historia som handlar om hur hon blev ett "offer" för den blivande brudens önskningar, som råkade vara hennes syster.

via Reddit

Advertisement

Den äldre systerns historia

Pvproductions/Freepik

En äldre syster blir alltid glad när hon ser sin yngre syster hitta kärleken och förbereda sig för sitt bröllop, men den här kvinnan hade en mycket problematiskt diskussion med sin lillasyster och bestämde sig för att vända sig till Reddit-forumet för att få råd om hur hon skulle bete sig.

"Jag är väldigt glad för min systers skull: hon har hittat en trevlig person som hon kommer väldigt bra överens med. Problemet är att hon har uttryckt några ganska speciella önskemål till alla de som är bjudna på hennes bröllop, till exempel långärmat för dem som har synliga tatueringar på armarna (jag har dem och det passar mig), men det var inte bara detta”, sa storasystern.

Faktum är att ett av dessa önskemål handlade om att alla kvinnor som var närvarande vid evenemanget skulle ha haft håret minst 15 centimeter kortare än bruden. "Det verkade som en ganska specifik begäran riktad till mig då jag har långt hår som når ner till knäna...", förklarade kvinnan bekymrat.

Advertisement

Bråket mellan de två systrarna

Kyle Roxas/Pexels - Not the actual photo

"Jag älskar mitt hår: det är en viktig del av den jag är, det är en del av min identitet och jag har tagit väl hand om det i flera år. Jag har inte för avsikt att klippa det bara för en enda dag, det skulle ta mig flera år att få det att växa ut igen!", förklarade kvinnan för sin yngre syster.

Den framtida bruden brast ut i tårar och började insistera. Hennes sambo ringde också kvinnan flera gånger för att försöka få henne att ändra sig, utan att lyckas. "En annan av tärnorna accepterade min systers begäran, men jag var inte villig att gå så långt. Jag sa till henne att jag kunde sätta upp håret så att längden inte skulle vara ett problem, jag föreslog till och med att jag skulle delta i ceremonin bara som en gäst", avslöjade den upprörda systern.

Återigen kände sig lillasystern (23 år) sårad och accepterade till en början ingen kompromiss. Sedan svarade hon mellan snyftningarna i telefonen att hon skulle acceptera lösningen med uppsatt hår. Vår huvudperson tror dock inte att saken är över och under tiden vill hon höra andra människors åsikter angående huruvida hon gjorde rätt val eller inte. Låt oss kika på vad de sa till henne.

 

Kommentarerna från användarna på Reddit

"Jag förstår inte hur någon ens skulle kunna tycka att en sådan begäran är legitim. Hur kan man begära att någon ändrar det utseende den har haft i flera år bara för att göra någon glad i några timmar?!", skrev någon. "Som jag tolkar det verkar det nästan som att hon velat ha längre hår än alla andra sedan länge och det här verkar vara det perfekta tillfället för att kräva något sådant...", påpekade en annan.

"När du är med din syster, var på din vakt: hon ger mig uppfattningen av att vara en person som till och med skulle kunna klippa ditt hår i smyg för att tillfredsställa sina egna behov, även om detta skulle innebära att sjunka till en barnslig och småaktig nivå." skrev en användare som varnade sin äldre syster. Vad skulle du göra om du hamnade i en liknande situation?

Source:

Reddit

Advertisement