Han parkerar på två parkeringsplatser och hittar en lapp på bilen som gör honom vansinnig

av sofia

24 Mars 2024

Han parkerar på två parkeringsplatser och hittar en lapp på bilen som gör honom vansinnig
Advertisement

Att förflytta sig med bil har blivit ett allt vanligare fenomen och många människor har nu minst en per familj och som en följd av detta lider många städer av problem på grund av ökad trafik och trafikstockningar. Sen finns det ett annat problem...

Det rör sig om om parkering. Särskilt i storstäder är det en mödosam uppgift att hitta plats, även när det gäller att åka hem och parkera på sin egen gata. Huvudpersonen i denna berättelse har sin egen vision om vad som är rätt och fel (eller åtminstone civilicerat) och tvekade därför inte med att ockupera två parkeringsplatser för sin bekvämlighet, men det finns en anledning till detta.

Advertisement

Mannens "lösning" för att skydda sin bil

Mannens "lösning" för att skydda sin bil

u/Dai_Bando - Reddit

Trots den kontinuerliga ökningen av antalet bilar över hela världen har vi att göra med ganska dyra fordon, men oavsett en människas ekonomiska möjligheter försöker man alltid ta hand om sin bil.

Återigen blir parkering en punkt av avgörande betydelse och vissa människor, som kanske känner sig lite mer "desperata", försöker få in sin bil på riktigt trånga platser där det är osannolikt att få plats. Det som därför kan hända är att man kör på någon annans fordon med stor risk att orsaka skada. Men inte för huvudpersonen i denna berättelse.

Han brukar parkera och ta upp två parkeringsplatser för att hålla avstånd från andras bilar. Sedan en dag hittade han en lapp på motorhuven på sin bil som påpekade hur oförskämt och ociviliserat hans beteende var. Han som tyckte att han hade helt rätt, blev rasande och bestämde sig för att svara genom att skriva en egen lapp...

Advertisement

Svaret från den upprörda bilägaren

Svaret från den upprörda bilägaren

Turbulent-Daddy/Reddit

"Anledningen till att jag parkerar på två parkeringsplatser beror på att någon körde på min bil bakifrån och att behöva reparera den kostade mig nästan 600 euro. Lämna därför inga fler lappar på min bil, precis som du inte skulle vilja att någon lämnade lappar på din!”, löd meddelandet från bilisten som uppenbarligen var arg över att ha blivit utskälld. Det märkliga utbytet av meddelanden gav upphov till många kommentarer från andra användare, så låt oss kika på några av dem.

"Om alla resonerade så här skulle parkeringsplatserna bokstavligen halveras! Jag tror inte att någon skulle vinna på det i slutändan", påpekade en användare, "Jag skulle inte tveka med att lämna en annan lapp bredvid den som redan fanns för att vara säker på att killen läste den”, skrev en annan.

"Om du parkerade bättre så kanske folk skulle sluta krocka med din bil", skämtade någon, "Jag skulle ha täckt hela hans bil med post-its", skämtade någon annan, "Då och då krockar jag med andra fotgängare på gatan , vilket är anledningen till att jag nu har köpt hela Londons stadsdel Kensington och Chelsea och vräkt alla så att de inte längre kan råka göra det”, överdrev en annan till slut medvetet.

Kort sagt, ingen var överens med den här bilistens strategi för att "bevara" sitt fordon... vad tycker du om den här historien?

Advertisement