Den här mannen frågar sin dotter vad hon har i sin väska: "En groda, en riktig groda" svarar hon lugnt och sansat

av sofia

23 Mars 2024

Den här mannen frågar sin dotter vad hon har i sin väska: "En groda, en riktig groda" svarar hon lugnt och sansat
Advertisement

Barn är oförutsägbara och detta är allmänt känt: deras sätt att agera på, leka, men också deras enkla uppfattning av omvärlden är något alldeles unikt och sensationellt. Ett barns sinne kan vara både naivt, fantasifullt och drömmande.

Faktum är att verkligheten ser väldigt annorlunda ut ur deras synvinkel: deras ögon ser vad vi - vuxna - ser och ändå är allt så annorlunda för barn. Det handlar förmodligen om renheten i deras hjärtan, de är unga, oerfarna och kapabla att bara se det goda i det som omger dem. Den lilla flickan som är huvudpersonen i den här berättelsen är ett tydligt bevis på detta då hon agerade instinktivt och gav liv åt en mycket rolig video.

Advertisement

"Varför finns det en groda i din väska?"

"Varför finns det en groda i din väska?"

@g_cave0718/Instagram

Det är en av de många fördelar med att vara barn: att få göra vad man vill. Om det inte har varit strängt förbjudet tidigare så kan det göras. Det är mer eller mindre så här ett barns sinne fungerar, för att vara ärlig är det som just har sagts bara sant hos de mest lydiga barnen, för de andra kommer helt enkelt att agera utan tänka.

Uppenbarligen hade ingen sagt till den här lilla flickan att hon inte fick ha ett eget husdjur och därför tänkte hon att det var en bra idé att ta med sig en groda hem. "Låt mig se... vad var det vi sa: vad har du i din väska?", hör vi pappan till denna sprudlande lilla flicka fråga.

Den lilla flickan verkar lite otålig och det är tydligt att det inte är första gången hon svarar på den frågan, men nu gör hon det samtidigt som hon filmas vilket hon kanske inte ens är medveten om. "En groda, en riktig groda", avslöjar tjejen med ett fnys. ”Och varför har du en groda i handväskan?” frågar hennes pappa då.

Advertisement

Kommentarerna från användarna på Instagram

@g_cave0718/Instagram

"För att jag gillar grodor!", utbrister den lilla flickan tillbaka som om det vore det mest självklara svaret i världen. Varefter videon fortsätter tills den lilla flickan, med en antydan av häpnad, visar för sin pappa var i väskan som det faktiskt sitter en liten groda.

"Ja, det finns definitivt en groda där.", kommenterar hennes pappa, utan att veta exakt hur han ska reagera på det han ser... slutligen ser man den lilla flickan som är helt entusiastisk över att ha visat upp sitt lilla djur och har ett stort leende på läpparna när hon hälsar på den kärleksfullt. Många har kommenterat i sociala medier och låt oss ta en titt på några av de funderingar som har dykt upp.

"Den nonchalans hon säger det med, som om vi alla gick runt med en groda i väskan hahaha", skrev en användare, "Ni förstår inte: hon är helt klart en prinsessa som precis har hittat sin prins!", han skrev en annan, "Grodans tomma blick verkar säga 'snälla rädda mig'", skämtade ännu en. Har dina barn någonsin gjort något liknande?

Advertisement