"Min systerdotter visste att jag var gravid innan jag ens hade hunnit ta ett graviditetstest"

av sofia

08 April 2024

"Min systerdotter visste att jag var gravid innan jag ens hade hunnit ta ett graviditetstest"
Advertisement

Det sägs ibland att vissa människor har ett sjätte sinne, en förstärkt uppfattning av saker jämfört med andra, och att de kan förstå när något är på väg att hända eller redan har hänt, innan det faktiskt blir uppenbart. Oftast rör det sig om vuxna människor, men det finns inget som säger att inte även barn kan ha dessa dolda "talanger".

Ett exempel är berättelsen om en kvinna som blev mållös av sitt syskonbarns oväntade avslöjande.

Advertisement

Ett mycket speciellt band

Ett mycket speciellt band

@daisyreyes__/Instagram

Daisy Reyes är en ung 26-årig makeupartist från Kalifornien som rörde människor på webben med en väldigt söt historia. Berättelsens huvudperson har en tvillingsyster och en systerdotter som hon praktiskt taget betraktar som sin egen dotter.

Bandet med en moster kan vara väldigt starkt och djupt, ibland till och med mer än det du har med din mamma. En moster kan vara en guide, en förtrogen, en axel att gråta på och en följeslagare när man ska på äventyr, både under barndomen och i vuxen ålder. Förhållandet med en sådan person kan utvecklas till något mycket speciellt och det är precis vad som hände med denna kvinna. Hennes 3-åriga barnbarn, Nirvana, hade en förkänning som bokstavligen chockade alla.

Det hela hände väldigt plötsligt.

Advertisement

Ett oväntat avslöjande

Daisy berättar att hon hade försökt bli gravid i tre månader. Hon och hennes sambo ville inget annat än att få ett barn, men trots deras försök hade de inte lyckats. Så när hon plötsligt började bli illamående och något förändrades i kroppen trodde hon att det kunde vara en graviditet, men hon bestämde sig för att inte ta ett test direkt. Något ändrade dock hennes beslut.

En dag var hon tillsammans med sin systerdotter och denna lilla tjej hade plötsligt gått fram till sin mosters mage och talat om för henne att det fanns en bebis där inne. En fras som kom från ingenstans och förvånade kvinnan. I det ögonblicket förstod hon att hon var tvungen att ta reda på om det verkligen var som den lilla flickan påstod, eller om det bara var något hon hade sagt.

Vår huvudperson köpte ett test och när hon hade tagit det kunde hon inte göra annat än att konstatera att hennes syskonbarn hade rätt: hon var gravid!

Hur kunde hon veta detta?

Hur kunde hon veta detta?

MART PRODUCTION/Pexels

"Jag fick rysningar när jag fick reda på det" - berättar Daisy. Och hur kan man klandra henne? Kvinnan publicerade sedan videon där hennes syskonbarn pekar på hennes mage med fingret och ger den en puss. Detta klipp har fått många kommentarer där många pratar om ett sjätte sinne hos viss barn. Inte för att detta är vetenskapligt bevisat, men det verkar som att andra barn vid mer än ett tillfälle har överraskat sina föräldrar eller andra familjemedlemmar genom att förutse en graviditet och till och med gissat könet på det ofödda barnet.

Kort och gott verkar det som att det trots bristen på erfarenhet finns barn som är ännu mer "förberedda" än oss vuxna. Visserligen kände kvinnan att något hade förändrats i hennes kropp och på något sätt hade hon gissat att det kunde vara en graviditet, men att titta på sitt syskonbarn och få höra att man har en bebis i  magen skulle nog chocka de flesta av oss, håller du inte med?

Har du någonsin fått en liknande nyhet från ett barn i din familj?

Advertisement