35 år gammal är hon mamma till 12 barn: "Jag försökte göra något speciellt"

av sofia

22 Februari 2024

35 år gammal är hon mamma till 12 barn: "Jag försökte göra något speciellt"
Advertisement

Att bilda familj och skaffa barn är drömmen för många. Uppfyllelse på jobbet är viktigt, att göra det man vill också, men sedan går man vidare till den personliga sfären och tanken på att kunna skapa sin egen familj är något alldeles underbart. Visst är det sant att det förutom det vackra i saker och ting också är viktigt att titta på det praktiska. Att försörja en familj är inte lätt, än mindre om man har 12 barn att ta hand om.

Detta är fallet med mamman vi nu ska berätta om, som väldigt ofta delar med sig av sin stora familjs äventyr med sina följare, men också hur hon sköter varje aspekt av familjens hushåll.

Advertisement

12 barn och bara 35 år gammal måste ju nästan vara ett rekord

12 barn och bara 35 år gammal måste ju nästan vara ett rekord

@our_large_family_life/Instagram

Britni Church är en 35-årig mamma som ständigt delar med sig av sin familjs vardag och äventyr på webben. Vad var det som motiverade henne till att börja göra detta? Det faktum att hennes familj består av hela 12 barn.

Äventyret in i moderskapets värld började när hon fortfarande var tonåring. Hennes sambo var vid den tiden lite äldre än hon och paret bestämde sig för att gifta sig. Förhållandet, som varade i cirka 6 år, ledde till att deras första 5 barn föddes. Men förhållandet mellan de två försämrades med tiden och tog gradvis slut.

Det sjätte barnet föddes från ett annat förhållande, efter det som slutade i skilsmässa, och som varade mycket mindre. Det har alltid varit svårt för denna kvinna som kämpat för att uppfostra alla sina barn och se till att de hade det bra, men det fanns inte ett enda ögonblick, som hon själv berättar, då hon ångrade sitt val. Det var fördmodligen därför hon fortsatte skaffa barn.

Advertisement

Nu har hon träffat mannen i sitt liv

Nu har hon träffat mannen i sitt liv

Britni Church/Facebook

Efter slutet av sitt andra och ganska korta förhållande träffade Britni Chris, hennes nuvarande man, med vilken hon fick ytterligare sex barn, inklusive trillingarna. Hon har byggt upp sin egen kärleksarmé som fyller hennes liv med mening. "Jag är nöjd med mitt liv. - förklarade hon - Jag ångrar aldrig vad jag har gjort och de barn jag har fått". Men det måste vara dyrt att vara så många, eller vad tror du? Ändå klarar hon allt utan att behöva avstå några av de grundläggande och tillfredställande sakerna i livet.

Det hon delar på sociala medier är ett sätt att inte bara prata om sitt stora åtagande och få sina följare att delta, utan också ett sätt att förklara hur hon gör och hur mycket hon spenderar varje vecka för att ta hand om en sådan stor mängd barn. Råd och val som hjälper henne dagligen och som kan vara mycket bra tips för användare som inte vet hur de ska göra för att hantera allt.

Hur mycket pengar spenderar hon på sina barn?

Mamman berättar att levnadskostnaderna är höga och erkänner att de spenderar cirka 400 dollar i veckan bara på mat, till exempel, och 1 200 dollar för att köpa födelsedagspresenter till var och en av dem. Barnen har allt det som de behöver, de är glada, omhändertagna och alla får uppmärksamhet, det viktiga är att planera och organisera dagarna på ett bra sätt.

Det är inga problem i Britnis familj, trots att denna mammas liv inte alltid har varit lätt, speciellt inte under hennes ungdom och hon har varit tvungen att möta många utmaningar. Men nu har hon äntligen rätt person vid sin sida, inte bara pappan till hennes senaste 6 barn, utan också mannen som representerar allt det hon saknade, nämligen någon att dela glädjen av att ha en så stor familj med. Bland användarna fanns det naturligtvis en del som kritiserade hennes val, hennes livsstil och det faktum att hon bestämde sig för att skaffa alla dessa barn. Men hon bryr sig inte, för de är det viktigaste hon har i livet.

Allt som återstår är alltså att önska henne lycka till i framtiden, men framför allt ett stort lycka till till hennes 12 underbara barn.

Advertisement