Svärföräldrarna erbjuder sig att betala parets smekmånad, men bjuder sedan in sig själva i hemlighet

av sofia

31 Januari 2024

Svärföräldrarna erbjuder sig att betala parets smekmånad, men bjuder sedan in sig själva i hemlighet
Advertisement

Den svåraste delen av ett kommande bröllop består i allmänhet av allt det som rör dess förberedelser, all organisation kring val av plats, dekorationer, gäster och så vidare. Därför kan man säga att den "svåraste" delen är över när den dagen är slut som kanske var minst lika speciell som den var tröttsamt att förbereda och uppleva.

Men historien om paret vi ska berätta om idag är verkligen ovanlig. Deras problem uppstod inte under själva bröllopet, utan under den period som borde vara den mest njutbara och avkopplande av alla, nämligen smekmånaden. Detta berodde på den oväntade närvaron av hustruns svärföräldrar på resan som minst sagt skapade en obekväm stämning...

via Reddit

Advertisement

Den frustrerade kvinnans historia

Den frustrerade kvinnans historia

Yanalya/Freepik - Not the actual photo

Den här kvinnan är 28 år gammal och ville dela sin historia för att få stöd från människor på nätet och förstå hur hon borde bete sig i ett mycket känsligt ögonblick i sitt liv. Låt oss ta en närmare titt på detaljerna.

Hon träffade sin blivande man (nu 27 år gammal) när de två gick på college, så de började dejta efter att de tagit examen och har varit tillsammans i ungefär två år. Bröllopet är planerat till februari och paret såg fram emot den lyckliga händelsen. Tyvärr skulle detta snart förändras.

Läkarna talade om för mannen att han bara hade några år kvar att leva så han bestämde sig för att tillbringa den sista perioden av sitt liv tillsammans med sin blivande fru så mycket som möjligt. Mannens familj verkade dock ha andra planer för dem.

Advertisement

En känslig historia

En känslig historia

Yanalya/Freepik

Till att börja med är det viktigt att veta att 27-åringen aldrig har haft en bra relation med sina föräldrar: "Utöver hans primära behov tänkte de aldrig på honom särskilt mycket. De gav honom aldrig tillräckligt med uppmärksamhet eller känslomässigt stöd", berättar kvinnan. "Under de två åren vi har varit tillsammans har vi bara träffat hans familj tre gånger," tillade hon.

Men hans föräldrars beteende förändrades totalt när de fick reda på hans hälsoproblem. De blev mer närvarande och försöker spendera mer tid tillsammans med honom. "Deras bröllopspresent till oss var att betala för vår smekmånad. De är väldigt rika och har inga ekonomiska problem så vi valde Puerto Vallarta som vår destination, en vacker lyxresort där vi kunde koppla av" berättar kvinnan.

"Synd bara att när de köpte biljetterna till flyget och hotellet bestämde de sig för att följa med oss ​​utan att rådfråga oss innan.", förklarar den besvikna kvinnan, och det är inte allt...

Användarnas reaktioner

Hon berättar sedan att de kommer att tillbringa hela semestern med dem och inte bara en del av den. Som om det inte vore nog ville de också bjuda in hennes mans två syskon. När den unga kvinnan påpekade att hon helst skulle ha tillbringat åtminstone några dagar ensam med sin partner, blev hans familj stött och nu är de arga på henne.

Många kommenterade denna känsliga fråga: "Ni bör njuta av denna betalda semester och se på den som en familjeåterförening, överväg sedan tanken på att ta en ny resa bara ni två som kommer att bli er faktiska smekmånad", skrev en användare, "Jag förstår föräldrarnas önskan att vara nära sitt barn varje ögonblick, men de borde fortfarande ha varit ärliga", skrev ännu en. Vem tycker du har rätt?

Advertisement