Han skaffar sig en tatuering av kärlek, men många driver med honom: "Den är verkligen larvig" (+VIDEO)

av sofia

01 December 2023

Han skaffar sig en tatuering av kärlek, men många driver med honom: "Den är verkligen larvig" (+VIDEO)
Advertisement

Det sägs att man för kärlek skulle göra vad som helst, till och med det omöjliga om nödvändigt för att få din bättre hälft att förstå hur mycket du är kär och tagen av denna starka känsla. Det finns så många sätt att visa detta och, beroende på relationen, väljer alla det bästa för att glädja sin partner.

Pojken vi vill berätta om bestämde sig till exempel för att göra en tatuering till sin flickvän och att dela det ögonblicket på webben som en kärleksförklaring. Synd att inte alla uppskattade det och att de flesta användare ansåg att hans beslut var ganska dumt.

Advertisement

En mycket vacker kärleksgest

En mycket vacker kärleksgest

bettyzootattoo/Instagram

Hur visar man sin kärlek till sin partner? Det finns många sätt att göra detta på och baserat på din partners smak kan du välja den som kan väcka mest känslor. Killen som är huvudpersonen i denna berättelse valde en tatuering med en mycket speciell design kopplad till hans flickvän som i hans ögon var det vackraste han kunde ha gjort.

I en video som dök upp på sociala medier förevigades den unge mannen i det ögonblick då tatueraren gjorde jobbet åt honom, inte bara för att dela det speciella ögonblicket, utan också för att göra en sorts kärleksförklaring till sin bättre hälft

En vacker gest, förutom att den valda tatueringen fick många användare att rynka på näsan.

Advertisement

Vad valde han att tatuera in?

Vad valde han att tatuera in?

bettyzootattoo/Instagram

På bilderna kan du se ögonblicket då den unge mannen, som sitter på tatuerarens säng, låter sin flickvän bita honom i armen. Bitmärket skulle sedan bli permanent inpräntat på hans arm. Du läste rätt. Flickvännens övre och nedre tandavtryck skulle ha blivit ett originellt och outplånligt tecken på deras kärlek och en kärleksförklaring från mannen till kvinnan. Är det en vacker eller en hemsk gest?

De flesta användare valde det andra alternativet och det dröjde inte länge förrän kritiken började välla in. Många tyckte att det var både dumt och onödigt och påpekade faran med att få in eventuella rester av flickvännens saliv innanför huden. Detta kunde ha resulterat i tänkbara infektioner om det gjordes på ett "ytligt" sätt - vilket inte verkar ha hänt på grund av den djupa expertis hos företaget han vände sig till. Men utöver detta förstod folk inte valet av just detta avtryck. Varför ett bett?

En gest som fick folk att bli fundersamma...

"Tänk om ni två gör slut om ett tag?" - frågade en person. Det finns ju trots allt en hel del risker när du väljer att skaffa en så specifik tatuering kopplad till din partner. Kanske är dessa två ungdomar helt enkelt bara kära och vill tillbringa hela livet tillsammans, men ingen vet vad framtiden faktiskt har att erbjuda.

Å andra sidan – och lyckligtvis – fanns det de som uppskattade valet och ansåg det vara gulligt, sentimentalt och altruistiskt. Att ha något präglat på din hud som bara berör en person och som ingen annan någonsin kommer att ha är verkligen en vacker gest. Ändå kvarstår vissa tvivel, men för kärleksparet verkar det som att det här är bra och att det, åtminstone för nu, inte finns några risker att de ska göra slut.

Har du någonsin gjort ett liknande val för att visa dina känslor och vad tycker du om just den här gesten?

Advertisement