Pappa och son tar exakt samma foto efter 30 år

av sofia

01 December 2023

Pappa och son tar exakt samma foto efter 30 år
Advertisement

Allt som krävs är ett ögonblick och sedan är det som om vi genom någon konstig trollformel befinner oss projicerade flera år framåt. Tiden går långsamt men obönhörligt och för det mesta tenderar vi att inte ens lägga märke till det. I verkligheten kan detta vara ett gott tecken eftersom det sägs att tiden går fort när man har roligt!

Den här historien handlar om en vacker duo som är huvudpersoner. Det är en pappa och en son vars existens har förevigats av ett par bilder. Med bara två fotografier, som återskapades med flit, visade denna familj sin stora förändring samtidigt som den förblev praktiskt taget densamma som tidigare. På vilket sätt? Låt oss visa det för dig.

Advertisement

Pappa och son i cockpit år 1994

Pappa och son i cockpit år 1994

Southwest Airlines

Det är många pojkars dröm att arbeta med samma sak som sin pappa, detta beror på att de tenderar att se på "mannen i huset", den mest auktoritära figuren, med en beundran (men för resterande saker föredrar de kanske sin mamma). Hur som helst kan man säkert se i lilla Ruben Flowers stora ögon en hel del starka känslor och beundran gentemot sin pappa som även han heter Ruben Flowers, när han tittar på honom vid kontrollerna på ett gigantiskt flygplan.

På den tiden hade sonen redan blivit mycket imponerad när han förstod vad hans pappas arbete bestod av under "en dag på jobbet med pappa" så när föräldern tog honom med sig på ett flygplan blev han omedelbart förälskad i den magiska platsen. 1994 togs det där gamla fotot och det blev en fantastisk bild som ingen ännu visste hur mycket den skulle påverka den lilla killens liv.

Åren gick förbi på ett ögonblick och bilden hade hamnat glömska i ett gammalt familjealbum. Men känslorna hos den mycket unge mannen hade inte övergett honom ens för ett ögonblick och nu i 30-årsåldern hade han stött på det fotot igen. Detta var ett tecken med tanke på vad som var på väg att hända i pappans och sonens liv.

Advertisement

Pappa och son i cockpit 30 år senare!

Pappa och son i cockpit 30 år senare!

Southwest Airlines

Ruben Flowers junior hade faktiskt följt i sin fars fotspår och hade precis blivit flygpilot själv. Under tiden var hans pappa nu nära att gå i pension och de två hade alltid haft en stor önskan att uppfylla om att flyga tillsammans, men denna gång arbeta som två piloter vid sidan av varandra.

Ödet gick dem till mötes och på pappa Ruben Flowers sista flygning var hans son - 30 år senare - återigen i cockpit med honom, men den här gången skulle han agera som biträdande pilot. Eftersom sonen nyligen hade stött på den gamla bilden, fick han en rolig idé om att återskapa samma pose som för tre decennier sedan.

Resultatet talar för sig självt och Ruben junior definierade både fotot och flygupplevelsen han hade med sin pappa som något unikt och otroligt, en dröm som gick i uppfyllelse. Men det är inte det enda otroliga med den här historien för i deras familj finns det 7 piloter totalt! Bland kusiner och syskon är de därför väldigt många och varje sammankomst slutar oundvikligen med någon anekdot om vad som har hänt uppe i skyarna. En rörande och inspirerande familjehistoria eller vad tycker du?

Advertisement