Den här kvinnan överraskar sin mormor med en underbar nyhet: "Jag är gravid" (+VIDEO)

av sofia

07 November 2023

Den här kvinnan överraskar sin mormor med en underbar nyhet: "Jag är gravid" (+VIDEO)
Advertisement

Att göra någon glad, speciellt om de har gett oss mycket genom hela livet, är något otroligt vackert. För att göra detta kanske man köper en speciell gåva, något som den mannen eller kvinnan har velat ha länge, eller så väljer man och kan inte vänta med att dela en viktig händelse med dem.

Vilket är vad huvudpersonen i denna berättelse gjorde, en ung kvinna som är mycket fäst vid sin mormor och gav henne en väldigt speciell gåva.

Advertisement

Överraskningen..

Överraskningen..

shelbyhoefling/Instagram

Shelby Hoefling är 32 år gammal och har en underbar relation med sin 98-åriga mormor Patricia Hoefling. De två har alltid delat allt sedan kvinnan föddes och har tillbringat många oförglömliga stunder tillsammans. Det var därför den unga kvinnan, när hon upptäckte att hon var gravid, inte ville vänta en enda sekund och flög hela vägen till sin mormor för att ge henne de lyckliga nyheterna, trots att hon bodde ungefär två timmar bort från henne.

Sedan hon var barn har farmor Patricia varit vid hennes sida, stöttat henne, älskat henne och varit närvarande vid alla viktiga situationer i hennes barnbarns liv. När hon slutförde sina studier var hennes mormor där, även när hon förlovade sig och på bröllopsdagen var hon vid hennes sida och kunde därför absolut inte missa ögonblicket då Shelby var på väg att bli mamma.

Men för att avslöja denna speciella nyhet för henne organiserade den unga kvinnan en mycket speciell överraskning med ordlekar och skämt för att indirekt få sin mormor att förstå att hon var gravid.

Advertisement

En djupt rörande stund

En djupt rörande stund

shelbyhoefling/Instagram

Det magiska ögonblicket mellan de två kvinnorna fångades i en video som fick många visningar på sociala medier och förtrollade människor på grund av den äldre kvinnans söta och spontana reaktion. Den blivande mamman gick fram till sin mormor och avslöjade med hjälp av ledtrådar den underbara nyheten, och när 98-åringen insåg att hennes barnbarn väntade barn vidgades hennes ögon av lycka och man kan se att hon inte lyckas hålla tillbaka sina känslor.

Att nå en sådan milstolpe tillsammans var magiskt: "Vi har delat så många saker i livet - förklarar Shelby - enkla ögonblick och djupa samtal, så jag kunde inte vänta med att få dela de stora nyheterna med henne. Hon frågade mig när barnet skulle komma och hon sa till mig att hon såg fram emot att träffa bebisen."

Att bli gammelmormor...

Vid 98-års ålder är det normalt att räkna en del saker i månader, men i dessa fall är önskan att dela ännu en milstolpe, att vara nära sina nära och kära och se dem lyckliga, starkare än allt, även tidens gång.

Vi är säkra på att farmor Patricia kommer att finnas med ett tag till och att hon kommer att uppfylla sin dröm om att se sitt älskade barnbarn bli mamma, och även att träffa den underbara nya familjemedlemmen som kommer att göra henne till en fantastisk gammelmormor.

Allt vi kan göra är att önska familjen lycka till och tacka dem för att de delar med sig av ett så viktigt ögonblick i deras existens.

Advertisement