En flicka tappar bort sig i skogen, hennes hund skyddar henne i 12 dagar och hjälper sedan polisen att hitta henne - TittaPaVideon.se
x
En flicka tappar bort sig i skogen,…
Att förbereda denna utsökta chokladkaka är mycket enklare än vad du tror De blir betalda på ett orättvist sätt för samma övning: deras reaktion får veterinärerna att häpna

En flicka tappar bort sig i skogen, hennes hund skyddar henne i 12 dagar och hjälper sedan polisen att hitta henne

31 Juli 2016 • Av Sabrina d'Andrea
21.442
Advertisement

Det räcker med att spendera några timmar i naturen för att förstå hur svårt vi har det att klara oss ensamma: våra förfäder hade den förmågan, men de flesta av oss skulle inte överleva en natt i skogen...

Men den här berättelsen får oss att förstå att det fortfarande finns en stark överlevnadsinstinkt hos vissa: Karina Chikitova hade försvunnit i skogen i Sibirien under 12 dagar, och hon kom hem i perfekt form. Hur gjorde hon för att överleva? Det fanns någon annan med henne ...

När flickan tappades bort så trodde hennes mormor att hon var med fadern i staden. När hon förstod att hon inte var det så ringde hon polisen direkt. Även hunden hade kommit bort.

Hela befolkningen började leta efter flickan, som bara var 4 år gammal. Efter en vecka så hittade de hunden, och trodde att flickan inte hade klarat sig.

Advertisement

Hunden, som heter Kyrachaan, var väldigt nervös och det såg ut som om han ville övertala människorna att följa med honom i skogen.

Han visste vart Karina var och förde räddarna dit. 12 dagar efter att hon försvunnit så hittades hon, sund och säker, 7 kilometer hemifrån.

Karina kom hem undernärd och med några repor i ansiktet, men ingenting jämfört med vad man förväntade sig: om hon inte råkade illa ut så är det tack vare hunden.

Advertisement

Hennes trogna vän skyddade henne från de kalla sibiriska nätterna med hans päls, han skrämde bort vargar och björnar, och gav henne sällskap.

Berättelsen om Karina har blivit en symbol för Sibirien: för att minnas det så finns nu en staty av båda i flygplatsen i Yakutsk.

Hunden Kyrachaan är verkligen en riktig hjälte!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack