En flicka hamnar ute på djupt vatten på sin uppblåsbara enhörning och räddas av en färja - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En flicka hamnar ute på djupt vatten…
10 kvinnor som bett sina makeupartister fixa deras ögonbryn och som kanske inte fått det bästa resultatet De lastar av en massa bildäck på hans mark, han hittar den skyldige och lämnar tillbaka dem utanför hans hus

En flicka hamnar ute på djupt vatten på sin uppblåsbara enhörning och räddas av en färja

Av sofia
1.705
Advertisement

Det finns situationer som vid första anblicken verkar helt normala och stunder då vi tror att inget konstigt eller farligt kan hända. Tänk till exempel på en lugn dag på stranden med barn som leker i vattnet, kanske med sina uppblåsbara madrasser och nära sina föräldrar. Om du tror att det är svårt att något farligt kan hända, har du tyvärr fel, eftersom historien vi nu ska berätta för dig bevisar motsatsen.

Huvudpersonen är en 4-årig tjej som, "rider" på sin uppblåsbara enhörning och slits med i strömmarna från att ha lekt i vattnet med sina föräldrar, som inte lyckades få tag i henne i tid. Lyckligtvis för henne slutade olyckan med en ovanlig räddning från en färja.

Det händer verkligen inte varje dag att besättningen på ett stort passagerarfartyg möter en uppblåsbar enhörning som är komplett med en "passagerare" på sin rutt. Detta var emellertid scenen framför vilka männen på Salaminomachos befann sig, den grekiska färjan som lyckligtvis passerade genom just det vatten där barnet hade kommit ifrån sina föräldrar.

Händelsen ägde rum i Grekland, i Rio Patras, inte långt från hamnstaden Patras. När föräldrarna till den lilla flickan insåg att de på grund av strömmarna inte kunde nå henne, varnade de omedelbart de lokala myndigheterna, som vidtog åtgärder för att försöka hitta henne och sätta henne i säkerhet.
 

Till och med kaptenen för Salaminomachos, Grigoris Karnesis, hade informerats om situationen och när han befann sig framför flickan på sin uppblåsbara leksak genomförde han alla nödvändiga manövrer för att rädda henne från vattnet som hade "kidnappat" henne. Den lilla tjejen, som närmade sig det stora fartyget, var helt klart i chock, likaså mamman, när hon fick veta att hennes dotter äntligen var i säkert förvar.

Advertisement

Όταν η ανεμελιά μπορεί να καταλήξει σε τραγωδία... Συγχαρητήρια στον καπετάνιο και το πλήρωμα του πλοίου Σαλαμινομάχου για τις ενέργειες που απέφεραν την θετική κατάληξη. Η ανάρτηση του βίντεο δεν έχει σκοπό να επιρριψει ευθύνες, αλλά να καταδείξει την επικινδυνότητα των θαλάσσιων παιχνιδιών που κατά κόρον χρησιμοποιούμε όλοι.

Pubblicato da Petros Kritsonis su Lunedì 24 agosto 2020

En historia som lyckligtvis slutade bra, men som kunde ha slutat mycket illa. Vi vill passa på att berömma de män som räddade livet på den lilla flickan och hoppas att en liknande händelse inte kommer att inträffa igen.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack