x
Medans han tar sin dotter till altaret…
4 jättelika hästar befinner sig i rad framför en lastbil: deras styrka kommer att få er att häpna En delfin simmar nervöst ... Det som kommer att hända är ett naturunderverk

Medans han tar sin dotter till altaret så stannar pappan upp för att ta en annan man i handen. Orsaken är otrolig.

28 April 2016 • Av Sabrina d'Andrea
12.380
Advertisement

Under hela sitt liv så har Brittany Peck, 21 år, levt med både hennes pappa och hennes styvpappas kärlek. Todd Bachman och Todd Cendrosky heter dem respektive. Under många år så kunde de båda inte stå ut med varandra, och från och med det att Brittany var 6 år gammal så har det varit en svår situation för henne.

Men när det är dags för henne att gifta sig så händer någonting otroligt. 


image: facebook

Brittanys naturliga pappa höll på att följa henne till altaret, men plötsligt så lämnar han sin dotter och hämtar styvpappan: han tar honom vid armen och tar med honom till altaret. 

image: facebook

Under åren så har båda varit väldigt viktiga för Brittanys, som älskade dem utan åtskillnad. Därför var det naturligt att båda hade rätt att följa med henne till altaret under hennes stora dag. 

Advertisement
image: facebook

Kvinnan kommer fram till altaret tillsammans med de viktiga män i hennes liv. När gästerna såg vad Todd gjorde så kunde ingen hålla tillbaks känslorna.

image: facebook

Efter ceremonin så sa styvpappan: "När Todd tog mig i armen så var det mitt livs lyckligaste dag. Det kommer aldrig att ändra sig. Vi är en familj nu och vi vet att våra barns behov är det viktigaste som finns". 

Varje dag så hör vi talas om konflikter och bråk i familjer: den här videon ger oss hopp för framtiden!

Tags: RörandeFamilj

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack