Den här kvinnan blev blind efter att ha låtit tatuera sina ögonglober blåa

av sofia

28 Juli 2023

Den här kvinnan blev blind efter att ha låtit tatuera sina ögonglober blåa
Advertisement

Tatueringar är en riktig konst och många människor älskar att ha dessa speciella mönster på sina kroppar. Färgade, svartvita, stora och små, synliga eller inte, tatueringar är något inom allas räckhåll och därför inte bara något för bara en specifik typ av människor som det kanske var för länge sedan. Även om det är sant att det i vissa miljöer är bättre att inte ha för många och synliga sådana, finns det folk som nästan tävlar om att komma in i Guinness rekordbok som den med flest tatueringar på kroppen.

Alla är fria att välja i denna mening, det viktiga är att alltid göra det på en godkänd tatueringsstudio och under strikt kontroll av kvalificerad personal. Och sedan bör du aldrig överdriva för att undvika att utsätta din hälsa för risker. Kvinnan vi vill berätta om idag vet detta mycket väl.

via New York Post

Advertisement
AMBER LUKE FANPAGE/Instagram

AMBER LUKE FANPAGE/Instagram

Hon heter Amber Luke och är en 28-årig australiensare från Brisbane som har blivit mycket känd för sin egenart som är tydligt synlig för alla. Den välkända influencern har uppnått ett personligt rekord genom att tatuera 98% av ytan på sin kropp. Det är inte många bland de människor som älskar tatueringar som har vågat gå så långt. Den här kvinnan gjorde det och tyvärr tvingades hon betala konsekvenserna.

Med långt över 100 000 dollar investerade och runt 600 tatueringar över hela kroppen är kvinnan en av de mest tatuerade människorna i världen. För att nå sitt mål bestämde hon sig för att färga båda ögongloberna, vilket kostade henne dyrt.

Advertisement

"För att göra detta tvingades jag ta fyra sprutor i ögongloben - sa kvinnan - det var inte lätt alls, men jag är nöjd med resultatet. Under några dagar grät jag till och med blå tårar och eftersom min tatuerare hade gått för djupt med sprutan var jag utan syn i tre veckor".

Därför, för att fullfölja sin passion för denna konstform, gick den unga kvinnan igenom en svår period och fick prova på hur det kändes att vara blind. För att inte tala om att hennes utseende har förändrats drastiskt sedan hennes födelse och detta har skapat många problem i hennes jobbsökande. Många har vägrat anställa henne just på grund av tatueringarna som har ansetts vara överdrivna.

Ändå fortsätter Amber att vara övertygad om de val hon har gjort och skulle inte av någon anledning i världen ha gjort något annorlunda. Den australiensiska kvinnan sa att dessa förändringar i hennes kropp var det rätta sättet att följa den väg som ledde henne till att upptäcka sitt sanna jag. Det är därför hon aldrig tänker ångra de beslut hon fattade, trots att hon riskerade att förlora synen för alltid.

Vad tycker du om Ambers historia och hennes gränslösa passion för tatueringar?

Advertisement