Hon var övertygad om att folk tittade på henne på grund av att hon var vacker, men det var inte det som var orsaken...

av sofia

16 Juli 2023

Hon var övertygad om att folk tittade på henne på grund av att hon var vacker, men det var inte det som var orsaken...
Advertisement

Att känna sig till freds med sin kropp, känna sig vacker och veta att andra uppskattar oss inte bara för den vi är, utan också estetiskt, är en bra känsla. Att känna sig beundrad för den man är, oavsett hur man ser ut, spelar stor roll, det är ingen idé att förneka det, men ibland kan det hända att vi missförstår vad folk tycker om oss.

Detta är precis vad som hände med vår unga huvudperson som, efter att ha känt sig smickrad av andras blickar i slutändan blev djupt generad. Varför? Låt oss ta reda på det tillsammans.

via The Sun

Advertisement

Det här är Gracie Ferguson, 22 år, en ung och vacker fitnessbloggare som delade en rolig och samtidigt superpinsam personlig historia på sociala medier. Precis som många andra dagar var hon på gymmet och tränade. Runt henne fanns det många människor som tittade på henne och hon trodde att det berodde på att hon var vacker. En uppmärksamhet som fick henne att må bra och fick henne att känna sig smickrad. Synd brar att det inte var hennes vackra utseende som var orsaken till att folk tittade.

Efter träningen gick Gracie till omklädningsrummet och skulle ta en dusch när hon upptäckte något otroligt. Hennes byxor hade ett hål precis i grenen som hon inte hade märkt. Detta fick henne att skämmas otroligt mycket.

Advertisement

Hennes hund hade tuggat på hennes shorts så pass mycket att den hade lämnat ett hål precis i grenen. Så om hon innan var övertygad om att andra tittade på henne för hennes snygga utseende, insåg hon att det inte var det som var anledningen. Från glädje gick känslorna över till skam, men det hindrade henne inte från att skratta åt det som hände.

Många användare har lämnat en kommentar till denna historia. "Om jag var i samma situation skulle jag kunna svimma" - kommenterade en person. Medan många andra har försökt trösta henne och tala om för henne att det händer mycket oftare än man tror. Det viktiga är att ta det med en nypa salt och inte skämmas för mycket över något som kan hända alla.

Har det någonsin hänt dig på gymmet eller någon annanstans att du hamnat i en liknande situation? I så fall, hur hanterade du det?

Advertisement