En brud gör i ordning en bröllopstårta 12 timmar före sitt bröllop och blir retad av sina vänner

av sofia

06 Juli 2023

En brud gör i ordning en bröllopstårta 12 timmar före sitt bröllop och blir retad av sina vänner
Advertisement

När du väljer att spendera resten av ditt liv vid sidan av en person, av den personen du älskar med hela ditt hjärta är det berömda ordet "ja" bara det första av många val du måste göra. Faktum är att ett bröllop kräver noggrann och exakt förberedelse. Från kläder, till valet av restaurang, gäster och så vidare: allt måste vara perfekt.

Naturligtvis är bröllopstårtan inget undantag: den beställs ofta på ett konditori för att få en dessert värdig för en händelse som borde vara unik, oupprepbar och verkligen speciell. Men huvudpersonen i denna berättelse bestämde sig för att försöka göra den berömda bröllopstårtan på egen hand...

via Independent

Advertisement
@darlinggoose/Screenshot

@darlinggoose/Screenshot

Kvinnan i fråga, som heter Laura, bestämde sig därför för att ställa sig i köket när det bara var 12 timmar kvar till "den stora dagen". Med ett leende på läpparna hade hon en brinnande önskan: att laga sin bröllopstårta hemma. Så hon filmade sig själv steg för steg.

Hon visade först en tårtblandning köpt i mataffären och satte sedan igång med att plocka fram ugnsformar och alla nödvändiga ingredienser. Hennes svärmor, vid hennes sida, gav henne lite hjälp.

Klockan 00.00 på den ödesdigra dagen var Laura inställd på att täcka de olika lagren som den höga tårtan var uppbyggd av med glasyr: "Det är första gången jag gör det här", skrattade hon. Till slut täckte hon hela tårtan med ljusa regnbågsfärgade korn. Men hennes publik var tråkigt nog mycket mindre entusiastisk än vad hon var...

Advertisement
@darlinggoose/Screenshot

@darlinggoose/Screenshot

"Herregud, säg att du skojar?"; "Det ser ut som en tårta för barn inte en för ett bröllop!"; "Det ser mer ut som en vulkan än en tårta", det här är bara några av kommentarerna under hennes video.

Men kvinnan blev inte alls avskräckt av den starka kritiken: "Allt som allt spenderade jag mindre än 50 dollar på tårtblandningar, glasyr och allt! Jag kommer också alltid att ha detta unika minne: av mina svärföräldrar, av mina man som dekorerade vår tårta till klockan 01:00 före vårt bröllop”, förklarade hon.

"Det är verkligen ett unikt minne som får mig att skratta och gör mig så glad. Och sedan gillade mina gäster det, de älskade idén med att veta att det var en återspegling av vem jag är: jag är verkligen en gör-det-själv-tjej." tillade Laura.

@darlinggoose/Screenshot

@darlinggoose/Screenshot

I slutändan är det viktigaste - som en användare påpekat - att hon, hennes man och alla hennes nära och kära gillade tårtan. Om de var nöjda med den spelar utseendet eller huruvida det var "olämpligt" att ha en sådan tårta ingen roll.

Dessutom kan en bröllopstårta lätt kosta till och med tusentals dollar, en kostnad som kvinnan undvek och hon hade dessutom kul medan hon lagade den. Vad tycker du om hennes "originella" dessert?

Advertisement