Den första figuren du ser på den här bilden skulle kunna avslöja något om din personlighet

av sofia

01 Juni 2023

Den första figuren du ser på den här bilden skulle kunna avslöja något om din personlighet
Advertisement

Ibland kan till och med en mycket liten sak vara avslöjande: en persons hållning, en ofrivillig reflex, armarna i kors, sammanflätade fingrar och så vidare. De kan verka som banala saker, men det kan vara konkreta ledtrådar användbara för att förstå, åtminstone lite, personligheten hos den vi har att göra med. Ibland kan till och med en individs tolkning av en bild avslöja vissa personlighetsdrag. Det är ingen slump att ett av de mest kända personlighetstesten, Rorschach-testet, endast består av "färgade eller svartvita figurer och speciella konturer".

Så skärp din syn och ta reda på nedan vad det du såg på bilden skulle kunna betyda!

via Positivevibration

Advertisement
Bashooka Web & Graphic Design/Pinterest

Bashooka Web & Graphic Design/Pinterest

Råkade du få en glimt av en hund först?

Då kan det betyda att du är en person som har väletablerade mål i lvet, att du är väldigt trogen och dedikerad till dina mål och milstolpar.

Du är en person som vet innebörden av ordet "kärlek" och som vet hur man kan skilja det som är falskt från det som är sant, under alla omständigheter. Du är också en "krigare" som vet hur det är att kämpa för det du bryr dig mest om.

Lade du märke till något annat vid första anblicken? Då hamnar du förmodligen i den andra kategorin av människor.

Advertisement
Pixabay

Pixabay

Det vill säga de som omedelbart visualiserade formen på en flaska.

Det kan betyda att du är en mycket uppmärksam person, en skarp iakttagare som inte missar ens de minsta detaljerna. Men denna perfektionisms egenart betecknar också en något stolt attityd: du är dålig på att erkänna dina misstag och har svårt att acceptera att du har fel. En sida som kanske borde slipa på för att utveckla mer empati för andra.

Ibland är det dock just "besattheten" av något som gör oss riktigt bra på en specifik sak och därför är man på arbetsplatsen både uppmärksam och noggrann.

Självklart ska detta test betraktas som enbart vägledande eftersom det faktiskt kan spegla många människors personlighet. Vad såg du på bilden? Och kände du igen dig i denna beskrivning? Låt oss få veta i kommentarerna!

Advertisement