Ett flyg tvingas vända för att en mamma hade glömt sin son på flygplatsen

av sofia

18 Maj 2023

Ett flyg tvingas vända för att en mamma hade glömt sin son på flygplatsen
Advertisement

Vem av oss har aldrig glömt något? Till och med något ganska viktigt, som ett möte eller en dejt med någon vi tycker om. Orsakerna kan vara många och det kan faktiskt hända alla. Men när du glömmer, fysiskt sett, någon... ja, då förändras perspektivet avsevärt!

Mamman som är huvudperson i den här historien vet något om den saken. Hon bokade flygbiljetterna, packade sina väskor och planerade allt inför sig avresa. Åtminstone nästan...

via People

Advertisement
Marco Verch Professional Photographer/Flickr - Not the actual photo

Marco Verch Professional Photographer/Flickr - Not the actual photo

En mamma på ett Saudia Airlines-flyg var redo att åka, men på grund av all stress och brådska råkade hon göra ett "litet" misstag...

Resväskorna? Pass och biljetter? Check. Biljetten i handen, rätt gate och perfekt i tid, hennes avgång skulle gå smidigt till, utan några problem. Ja, men bara hennes.

Faktum är att kvinnan hade glömt sitt lilla barn, som bara är några år gammalt, på flygplatsen... Som tur var kom hon på att hon hade glömt sin son, men planet hade redan hunnit lyfta och var på väg mot sin destination. Så vad skulle hon göra?

Advertisement
Ai Generated/Psycode - Not the actual photo

Ai Generated/Psycode - Not the actual photo

Så snart mamman insåg detta chockerande faktum, rusade hon omedelbart mot cockpiten och struntade i de ständiga uppmaningarna från flygbesättningen om att återvända till sin plats och spänna fast sitt säkerhetsbälte. Hon brydde sig inte om någonting längre.

Efter att ha nått fram till piloten, skrek hon praktiskt taget åt honom att de var tvungna att åka tillbaka och förklarade allvaret i situationen som hade inträffat. Hennes barn befanna sig ensamt och försvarslöst på en enorm och folktät plats.

"Må Gud hjälpa oss! En passagerare här ombord har glömt sitt barn på marken! Jag frågar om det är möjligt att vända kursen och åka tillbaka": så löd förfrågan via radio från piloten. Så småningom gick växeln med på denna ovanliga begäran och planet flög tillbaka och landade precis där det hade kommit ifrån!

Föräldrarollen kan vara riktigt stressig och hektisk och ibland riskerar du att "tappa kontrollen" över läget, var bara försiktig så att du inte tappar bort dina barn!

Advertisement