Hon hade gett sina barn en bil värd 165 000 euro och nu ber sonen tandfen om 125 euro - TittaPaVideon.se
x
Hon hade gett sina barn en bil värd…
Tårta med vatten utan mjölk, smör och ägg - ett enkelt recept med få kalorier för ett smakrikt mellanmål Han gräver en grop på stranden för att hans gravida fru ska kunna lägga sig ner - ett bevis på äkta kärlek

Hon hade gett sina barn en bil värd 165 000 euro och nu ber sonen tandfen om 125 euro

10 Oktober 2021 • Av sofia
2.178
Advertisement

Hur mycket gav tandfen dig varje gång du tappade en tand som barn? Oavsett belopp är vi säkra på att det inte kommer att motsvara det absurda belopp som Roxy Jacenkos son, Hunter Curtis, bad om, vilket är 125 euro. För att vara ärlig, när vi var barn, var det inte ens så självklart att man fick pengar för varje tappad tand, medan för den unga sonen till den berömda affärskvinnan, Roxy Jacenkos, verkar det vara självklart. Anledningen är att mamman ständigt skämmer bort både honom och hans lillasyster, Pixie, med mycket dyra presenter som definitivt ligger utom räckhåll för ett "normalt" barn. För att du ska förstå vad vi pratar om är en av dessa dyra gåvor som barnen fick en 165 000 € Mercedes och de är inte ens tillräckligt gamla för att kunna köra den.

Om din mamma ger dig en bil för 165 000 euro och du bara är 7 år är det kanske normalt att du sedan ber tandfen om 125 euro för att du tappat en mjölktand. Barn som inte har miljonärföräldrar får vanligtvis några mynt eller högst en 5-eurosedel, men absolut inte en tresiffrig summa. För att vara ärlig var till och med mamman förvånad över sonens begäran. "Jag tappade min tand" sa hennes son till henne och hon frågade honom med glädje: "Och vad tänker du göra med den?", "Jag lägger undan den på ett ställe där tandfen kan hitta den och lämna pengar till mig". Då frågade Roxy honom hur mycket pengar han skulle vilja få från fen: "125 euro" svarade Hunter.

Efter alla gåvor och ett liv i lyx, kunde väl Roxy knappast förvänta sig något annat? Hunter är bara 7 år men har redan utvecklat en smak för dyra saker. Låt oss bara hoppas att han med tiden också lär sig att tjäna dem och att han inte bara tar saker för givet. Det som är säkert är att det med en förälder som denna kommer det att vara svårt att kunna leva ett liv som det alla andra lever och ge upp sin Mercedes eller andra lyxvaror.

Med detta i åtanke vågar vi inte ens föreställa oss hur mycket han får i veckopeng...

Tags: WtfBarnAbsurt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack