En kille "adopterar" sin gravida kusin som lever på gatan: "Jag skulle göra det igen för att rädda hennes liv" - TittaPaVideon.se
x
En kille "adopterar" sin gravida kusin…
Han gräver en grop på stranden för att hans gravida fru ska kunna lägga sig ner - ett bevis på äkta kärlek Han har bara 20$ att lägga på sin sons skor, men en generös man erbjuder sig att köpa dem åt honom

En kille "adopterar" sin gravida kusin som lever på gatan: "Jag skulle göra det igen för att rädda hennes liv"

10 Oktober 2021 • Av sofia
52.549
Advertisement

Det är inte bara våra mammor och pappor som älskar oss och hjälper oss när vi behöver det som mest, men ibland kan vi också räkna med våra släktingar, oavsett om de är mor- och farföräldrar, morstrar, farbröder, barnbarn eller till och med kusiner. Denna otroliga historia om vänlighet, empati och solidaritet talar just om den rena kärlek och omtanke som kan uppstå mellan kusiner. Kan du tänka dig att den här historiens unga huvudperson har "adopterat" sin gravida tonårskusin genom att välkomna henne i sitt hem med öppna armar. En mycket generös gest!

Han heter Tommy Connolly och är en 23-årig pojke som drömmer om att bli idrottare och går på Sunshine Coast University på den australiensiska kontinenten. Tommy hade knappt haft någon kontakt alls med sin fyra år yngre kusin på nästan tio år, så han sökte upp henne på facebook och fick reda på att hon inte mådde särskilt bra. Tjejen, som heter Angela, var 32 veckor gravid, hennes föräldrar fanns inte för henne ens ekonomiskt, pappan till det ofödda barnet satt i fängelse och hennes utbildning var otillräcklig plus att hon saknade fast bostad.

Efter att ha hört Angelas berättelse fattade kusinen Tommy ett djärvt beslut om att han skulle jobba extra efter friidrottsträningarna och högskolestudierna för att kunna betala för sin kusins flytt till hans hem. Han skulle inte låta sin 17-åriga kusin hamna på gatan och utan någon hjälp under graviditeten.

Tommy arbetade med att sälja frukt och grönt för att förbereda sig på att kunna betala kostnaderna för flytten och bebisens ankomst: "Det var mitt enda alternativ. Hon tillbringade mer tid på gatan än någon annanstans och känner polisen bättre än hon känner sin egen familj. Hon skulle kunna skriva en bok om sina traumatiska upplevelser. Det är inte många som känner till hennes historia, den är väldigt intensiv. Ingen förtjänar att leva som hon har gjort!"

I slutändan gick allt bra med hans kusin Angelas flytt och killen bevittnade till och med sin hennes dotters födelse på sjukhuset. Nu lever de tillsammans som en liten familj full av kärlek!

Advertisement

Efter att ha delat sin berättelse på facebook översvämmades Tommy Connolly bokstavligen av meddelanden om stöd och tacksamhet för vad han hade gjort för sin kusin och barnet hon bar på. Idag är Tommy för den lilla flickan som en andra pappa: "Min kusin sköter 90% av föräldraskapet och om jag måste pausa ett eller två år av mitt liv för att se till att två liv räddas, kostar det mig absolut ingenting. Jag skulle göra det igen för min kusin!"

Mycket bra Tommy, du gjorde något verkligen stort!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack