En mamma får tuff kritik för att ha gjort en manikyr på sin dotter som bara är några månader gammal - TittaPaVideon.se
x
En mamma får tuff kritik för att ha…
7 roliga idéer för att överraska dina gäster med påskmaten

En mamma får tuff kritik för att ha gjort en manikyr på sin dotter som bara är några månader gammal

01 April 2021 • Av sofia
1.496
Advertisement

Det är omöjligt att förbli likgiltig inför bilderna som publicerats av en mamma där man ser hennes dotters hand med mycket långa naglar, perfekt filade med nagellack som om det var naglarna på en vuxen person. En vuxen med konstig smak dessutom, men det är verkligen inte poängen. Kvinnan kritiserades hårt för att ha gett sin bebis en manikyr och det är verkligen svårt att hitta argument för att stötta henne. En bebis på bara några månader borde inte ha långa naglar eftersom den riskerar att riva sig i ansiktet, men dessa "klor" verkar dessutom tagna ur en science fiction film.

via: The Sun

När man tittar på bilderna blir man verkligen mållös och många hoppas att allt detta är på låtsas, enbart gjort för att ta bilder. Naglarna på bilderna är verkligen långa och har olika färger på varje bild. Det är säkert lösnaglar, men faktum kvarstår att de fortfarande kan vara mycket farliga för ett så litet barn. Det är allmänt känt att barn tenderar att sätta händerna i munnen och pilla sig i ansiktet och riva kinderna med naglar som är mycket kortare än dessa.

Texten till bilderna gör oss dock ännu mer förvånade: "Manikyr för barn till överkomliga priser. Kontakta mig privat för mer information".

En reklam för manikyr, som har gjort att många människor blivit oroade både för barnet och även för de eventuella föräldrar som faktiskt skulle kunna tänka sig att betala för denna bisarra och ovanliga tjänst. Dessutom verkar inte risken bara röra barnets säkerhet utan också föräldrarnas: "Jag är rädd att barnet med dessa klor kommer att sticka ut ett öga på sin mamma" skriver en person i kommentarerna och det ligger ju faktiskt något i det. All uppmärksamhet som den anonyma mamman fått på inlägget beror främst på det det etiska och moraliska behovet att inte göra manikyr för spädbarn till en trend.

Advertisement

Vid den åldern bör barn börja få en uppfattning om hur man använder pottan och bryr sig knappast om att måla sina naglar. Ingen har hittills kommenterat den här anonyma mammans arbete positivt och vi tycker inte att det går att rättfärdiga om inte, kanske med att det hela är ett skämt med lite dålig smak.

Vad tycker du? Skriv din åsikt i kommentarerna!

Tags: WtfBarnAbsurt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack