Hon lämnar sin dotter med en kompis och när hon kontrollerar övervakningskamerorna blir hon alldeles rörd (+VIDEO)

av sofia

17 Maj 2023

Hon lämnar sin dotter med en kompis och när hon kontrollerar övervakningskamerorna blir hon alldeles rörd (+VIDEO)
Advertisement

Våra barn har en mycket speciell plats i våra hjärtan. De är det mest värdefulla vi har och vi skulle vara villiga att göra vad som helst för deras skull. Det händer dock att det finns tillfällen då små uppoffringar måste göras, när du har något du måste göra, till exempel ett jobb, kan det hända att du inte kan ta hand om dem under några timmar. I sådana situationer kan man vända sig till släktingar, vänner eller kanske en barnvakt.

Huvudpersonen i denna berättelse valde att anförtro sitt barn till en kär vän, men hon hade aldrig kunnat förvänta sig att få se det hon såg när hon återvände.

via Flipboard

Nayara Venturyne är en mamma som avgudar sin lilla dotter Nicoly mer än livet självt och har ett djupt och starkt band med henne.

En dag var kvinnan tvungen att jobba jour och hamnade därför i svårightet eftersom hon var tvungen att lämna sin dotter ensam hemma. Naturligtvis ville hon inte att det skulle hända något och därför startade hon genast sin jakt efter en pålitlig person som kunde ta hand om hennes barn i hennes frånvaro.

Eftersom hon inte hittade någon barnvakt bestämde hon sig för att ringa en vän till familjen vid namn Johnny Zurch. Men hur skulle mannen lyckas hantera denna livliga varelse på bara några år och med outtömlig energi?

Advertisement
Ai Generated/Psycode - Not the actual photo

Ai Generated/Psycode - Not the actual photo

Mannen var inte någon främling för den lilla flickan, som faktiskt såg honom och behandlade honom som en morbror. Men detta gjorde dock trots allt inte Nayara helt lugn, som ändå förblev orolig för sin lilla flicka.

När hon väl kom hem hittade hon Johnny och Nicoly i perfekt harmoni och båda mådde bra. Hon tog då en stor suck av lättnad.

Men det tog inte slut där, utan en överraskning väntade på henne precis runt hörnet, redo att bokstavligen lämna mamman mållös. Hennes vän hade faktiskt insisterat på att hon skulle kontrollera övervakningskamerorna för att visa exakt hur deras dag hade sett ut. Nayara började då oroa sig igen.

Till slut bestämde hon sig med bultande hjärta för att titta på bilderna från kamerorna inne i sin lägenhet, som hon hade valt att installera just för att skydda sin älskade dotter. Tvekande och orolig startade hon videon.

Hon blev helt häpen när hon såg vad som hade hänt: på inspelningen kunde man tydligt se Johnny ta Nicoly i famnen och... börja dansa med henne! En rytmisk dans där båda dansarna skrattar och gör piruetter.

Nayara kunde inte låta bli att bli rörd av den söta showen och var enormt tacksam gentemot sin vän för att han hade behandlat hennes lilla flicka som en prinsessa och hon kunde inte tacka honom nog.

En charmig och gullig berättelse som påminner oss om att vi alltid kan lita på en sann vän.

Advertisement