Han vinner en otrolig summa pengar, men tvingas hålla det hemligt i ett år

sofia

11 Maj 2023

Han vinner en otrolig summa pengar, men tvingas hålla det hemligt i ett år
Advertisement

Att hålla en hemlighet är alltid en utmaning, särskilt när man har vunnit ett pris för då blir det nästan omöjligt. Man är frestad att dela sin glädje med vänner, familj, kollegor och samtidigt vill man fira, köpa presenter, åka på resor och njuta av denna lycka till fullo.

Det krävs ett beundransvärt tålamod för att behålla sådana goda nyheter för sig själv, men det finns de som lyckas i dagar, veckor, månader eller till och med ett helt år innan de avslöjar denna otroliga nyhet, som huvudpersonen i berättelsen vi nu ska berätta för dig...

via Ladbible

Advertisement

Tack vare en brittisk frågesport som heter The 1% Club, förverkligade Daniel O'Halloran sin dröm genom att vinna en enorm prispott på 99 000 pund. Showen som han deltog i består av en rad frågor som ställs till en grupp på 100 personer. När du går vidare genom spelet blir frågorna svårare och svårare, vilket minskar antalet deltagare efter varje omgång. Varje deltagare har 1 000 pund som läggs till prispotten när de svarar fel på en fråga.

Spelare som fortfarande är med i tävlingen efter att ha klarat frågorna har många regler att följa för att stanna kvar i spelet och fortsätta kampen om prispotten. Den som kommer till slutet kan vinna hela 10 000 pund, men för att vinna hela prispotten måste de svara på en fråga som bara en av 100 närvarande medlemmar kan lösa, därav namnet på programmet. Detta var utmaningen som Daniel stod inför och han lyckades vinna 99 000 pund.

Avsnittet med vinsten filmades långt innan det sändes och därför kunde vinnaren inte avslöja sin stora hemlighet. Daniel hade bestämt sig för att inte berätta för sin familj om storleken på hans vinst förrän programmet sändes, bara för att överraska dem. Att hålla hemligheten var svårt, så Daniel delade den bara med sin mormor, medan resten av familjen bara visste att han hade vunnit showen, men inte hur mycket.

De förväntade sig verkligen inte en så hög utbetalning och upplevde en oförglömligt stark känsla när de upptäckte det. Pengar är inte det enda som gör oss lyckliga, men låt oss erkänna att när de kommer tackar man ju inte direkt nej.

Advertisement