Mannen är gravid och är på väg att föda tvillingar till allas stora chock (+VIDEO)

av sofia

08 Maj 2023

Mannen är gravid och är på väg att föda tvillingar till allas stora chock (+VIDEO)
Advertisement

Att bilda familj är något speciellt, en unik upplevelse som vi som tur är är biologiskt "programmerade" för att kunna göra. Att ha förmågan att fortplanta sig räcker naturligtvis inte för att vara bra föräldrar och ha de ekonomiska förutsättningar som krävs för att försörja ett barn. En bra utgångspunkt är så klart kärlek och i den här berättelsen som vi ska berätta råder det verkligen ingen brist på det.

En mycket speciell man är på väg att bli pappa till tvillingar. I verkligheten är det dock mer korrekt att säga att han håller på att bli deras mamma.

via Wearemitu

Advertisement

Alejandro Rubey är en man, en 31-årig vetenskapsprofessor som väntar barn. Hur otroligt det än kan verka är det faktiskt sant. I själva verket föddes och växte mannen upp under större delen av sitt liv som en person av det kvinnliga könet, men sedan barndomen klädde han sig redan som en kille och hade "maskulina" beteenden och föredrog också kvinnligt sällskap när det kom till kärleken.


Så han trodde att han bara var gay och tog det där svåra samtalet med sin familj som förnekade honom vid den tiden. Därför försökte Alejandro fram till 27 års ålder att i alla avseenden bete sig som en kvinna, klä sig som en och dejta det motsatta könet. Men alla dessa relationer slutade oundvikligen illa.

Så han förstod, när han var i vuxenstadiet, att han inte hade ett komplicerat förhållande med sitt eget kön, det kvinnliga, utan... med sig själv!

Advertisement

Kortfattat var han biologiskt sett en kvinna med en kvinnokropp, men han hade upptäckt att han kände sig som en man "inuti": som instängd i ett skal som inte tillhörde honom. Vid det här laget var hans könsidentitet klar för honom: han ville bli man. Så han började med hormonbehandling för att "anpassa" sin kvinnliga kropp till en mer lik hur han uppfattade sig själv och ville vara.

Alejandro kände sig äntligen tillfreds med sig själv och såg fram emot sin framtid. Han började också drömma om en familj.

Men han såg ett svårt hinder att övervinna, det att skaffa barn. Moderskapet, trots att hans kvinnliga kropp tillät det, verkade inte riktigt passa ihop med hans nya "virilitetskänslor", det krockade helt med att hon ville vara och känna sig som en man. Sedan kom vändpunkten.

Ian Alejandro Rubey, un profesor de ciencias de Argentina, está embarazado de mellizos

🎥 Un hombre transexual está embarazado de mellizos: asegura que eso no pone en riesgo su masculinidad.

Pubblicato da Univision Noticias su Martedì 12 luglio 2022

Han ramlade på andras berättelser, till exempel om två spanska män som liknade honom och var "gravida", vilket fick honom att tänka: "Även om de hade en mage från en åtta månaders graviditet, påverkades inte deras manliga identitet. Det var fortfarande dem, de förblev alltid desamma". berättar Alejandro.

Så Alejandro slutade med hormonbehandlingarna för att kunna bli gravid och efter en IVF- behandling blev Alejandro gravid!

Inom en kort tid fick han till och med veta att han väntade tvillingar. Han och hans partner kunde inte vara lyckligare än så här och väntar på att föda Manuel och Yanay. Vad tycker du om denna enastående historia?

Advertisement