Den här tjejen räknar upp de 54 krav hon ställer på en framtida pojkvän

av sofia

28 Juli 2023

Den här tjejen räknar upp de 54 krav hon ställer på en framtida pojkvän
Advertisement

När du letar efter rätt person finns det många förväntningar, sedan om du är i en viss ålder tenderar man också att höja ribban. De flesta av oss har haft ​​en rad sentimentala upplevelser som har haft ett mer eller mindre djupgående inflytande på våra liv: relationer som upphörde på grund av att man inte var kompatibla, otrohet, att inte ha samma livsstil. Men allt detta leder faktiskt till en större medvetenhet om vem du är och vem du åtminstone helst skulle vilja ha bredvid dig.

Huvudpersonen i denna berättelse verkar ha mycket tydliga idéer i detta avseende. Hon har gjort upp en lång lista över de "egenskaper" som hennes ideala pojkvän måste ha. Synd att vissa punkter på hennes säregna lista inte är varken estetiska eller känslomässiga egenskaper...

via Eldinamo

Advertisement

July Jinku, 22 år gammal, är en mexikansk influencer som uppenbarligen letar efter sin "tvillingsjäl", den personen som kan få dig att smälta med en enda blick. I själva verket, snarare än kärlek vid första ögonkastet, skulle det vara mer korrekt att tala om en noggrant utvald kärlek: den unga kvinnan har nämligen gjort upp en mycket lång lista med krav som en man måste uppfylla för att bli hennes partner.

"Jag vill att han ska kunna engelska, inte vara en ledsen person och att han ska kunna försörja mig ekonomiskt", skrev den unga kvinnan bland annat. "Han måste ha en bil och spendera varje ledig stund med mig."

Men oroa dig inte, Jinku är inte så "sträng" trots allt och har faktiskt bestämt sig för att fördela sina "preferenser" i 3 underkategorier.

Advertisement

Det vill säga "huvudkraven", de med "andra prioritet" och slutligen det som anses vara "extra".

Bland huvudkraven finner vi att inte vilja skaffa barn, att hon alltid ska få stöd och underhåll, att han ofta bjuder ut henne på middag, att han litar blint på henne och att han är en övertygad "feminist".

De "sekundära prioriteringarna" är att inte ha för vana att röka, att inte dricka, att han blir vän med hennes vänner, att han kan engelska språket perfekt, att han inte träffar någon annan tjej, att han är ekonomiskt oberoende och att han är mellan 25 och 35 år gammal.

Som "Extra" förväntar hon sig att han ska bo ensam och ha en bil, vara längre än henne, inte ha några piercingar eller tatueringar och komma från en rik familj.

Kort sagt, listan är ganska lång och Jinkus "krav" är långt ifrån lätta att tillfredsställa och av den anledningen har kvinnan fått hård kritik. Men vad "erbjuder" hon då?

Hon lovar att vara respektfull, att "följa" den katolska religionen, att inte använda droger eller dricka alkohol själv, att vara "ren", att alltid se snygg ut och att veta hur man lagar mat väldigt bra.

Kärleken vinner alltid, eller nästan i alla fall: i det här fallet får man dock mer intrycket av ett desperat sökande efter den "perfekta" partnern, men när vi talar om en "parrelation" ligger perfektion varken i vad man besitter materiellt eller ännu mindre i att uppfylla varje begäran som den andra personen gör. Vad tycker du om denna influencers tankesätt?

Source:

Twitter

Advertisement