Sonen vägrar städa undan sina leksaker så mamman straffar honom genom att slänga dem

sofia

14 Maj 2023

Sonen vägrar städa undan sina leksaker så mamman straffar honom genom att slänga dem
Advertisement

När du blir förälder kommer både glädje och ansvar. Faktum är att den uppfostran man ger sina barn är av avgörande betydelse eftersom de kommer att bli hörnstenarna i morgondagens samhälle. För att göra det är det därför först och främst nödvändigt att få dem att förstå de regler som är förknippade med att vara "civiliserad". Det handlar om respekt för andra människor såväl som för saker, för hantering av materiella gods måste också läras ut.

Den här mamman har hittat en ganska originell metod för att göra sin son mer ansvarstagande när det gäller att hålla ordning på sina leksaker, vilket har gjort människor på nätet ganska häpna.

via Mirror

Advertisement

Sometimes I think to myself, how in the world did I get to where I’m at today. Such a beautiful life ♥️ it’s so crazy...

Pubblicato da Tabatha Lawrence su Lunedì 1 luglio 2019

Tabatha Lawrence är mamma till en 5-årig pojke som hon trots hans späda ålder har bestämt sig för att lära en viktig läxa: Du är själv ansvarig för "dina saker".

Faktum är att kvinnan berättar att hon alltid försöker motivera sin son till att plocka undan sina leksaker och detta är ju inte alls något konstigt. Men när hon inte lyckas "resonera" med honom längre, går hon vidare till en mer drastisk metod: om han inte plockar upp och ställer tillbaka sina leksaker efter att ha blivit uppmanad att göra det flera gånger, tar hon dem ifrån honom och kastar dem. Hon stoppar dem helt enkelt i stora påsar och slänger dem.

Hennes ganska "drastiska" sätt att agera har förstås fått mer än bara några få invändningar på sociala medier, där kvinnan fått webbanvändare att delta genom att dokumentera allt med en video.

Abbey Hendrickson/Flickr - Not the actual photo

Abbey Hendrickson/Flickr - Not the actual photo

"Är du seriös?! Han är bara 5... Det är ditt jobb att hjälpa honom i den åldern. Du ska städa rummet tillsammans med honom. Det är tydligt att det är du som inte känner för det om du efter att ha skällt ut honom bestämmer dig för att slänga allt. Stackars unge”, skrev en användare. "Min mamma brukade göra samma sak mot mig när jag var i ungefär samma ålder som din son. Det traumatiserade mig för alltid och även nu, som vuxen, är städning fortfarande en extremt stressig syssla." Tillade en annan användare.

Men det finns också de som har stöttat mammans "originella" system: "Bra jobbat mamman! Människor som inte håller med om dina metoder har säkert barn som inte respekterar någon, inklusive sina föräldrar", svarade någon. "Jag är 18 och jag gick igenom samma behandling när jag var ungefär 10, efter det gick jag en vecka utan leksaker och jag lärde mig väldigt snabbt att städa." Erkände ännu en användare.

Kort sagt har Lawrences metod fått många motstridiga åsikter. Vad tycker du om det här?

Advertisement