Hon köper en lott för att fira att hennes dotter blivit frisk och blir miljonär

av sofia

13 Maj 2023

Hon köper en lott för att fira att hennes dotter blivit frisk och blir miljonär
Advertisement

Ibland har det som händer oss under vår existens ingen riktig förklaring. Det finns inget exakt schema och en serie händelser kan leda till de mest olikartade konsekvenserna. Ödet, karma, Guds plan, kalla det vad du vill, men ibland tycks något större än oss ingripa och djupt påverka livets gång.

Det mest otroliga är hur plötsligt det kan hända. Allt kan förändras avsevärt även från en dag till en annan och historien vi ska berätta nu är ett tydligt bevis på detta.

via Goodmorningamerica

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Geraldine Gimblet, 74 år gammal, är en mamma som har gått igenom något mycket svårt. Tyvärr hade hennes dotter, Lawrencia Jackson, drabbats av en svår sjukdom. Kvinnan gjorde allt för att hjälpa henne, inklusive att använda alla sina besparingar för att garantera sin dotter den bästa vården.

Lyckligtvis vann Lawrencia sin kamp mot den svåra sjukdomen som drabbade henne och Gerladine bestämde sig för att fira med henne.

Det var tänkt att vara en liten gåva, en symbolisk gest som en lyckoönskning för hennes dotter, en gest för att inleda en ny början och en välmående och lycklig framtid. Men ett enda rektangulärt litet papper skulle snart förändra deras liv för alltid.

Advertisement
Pxfuel - Not the actual photo

Pxfuel - Not the actual photo

Kvinnan, som vanligtvis brukade köpa lotter, hade köpt en skraplott i sin närbutik, den sista som var kvar! Hon spenderade 10 dollar på det köpet som endast skulle ha ett symboliskt värde. Men när de två kvinnorna började skrapa den där speciella lotten upptäckte de något sensationellt: de hade precis vunnit 2 miljoner dollar!

"Jag hade ingen aning. Jag kunde inte tro det, jag tänkte bara att jag skulle dubbelkolla om allt var "rätt". Jag har köpt skraplotter länge, men jag hade aldrig kunnat förvänta mig en sådan vinst!" säger Geraldine.

Det otroliga är att allt hände bara en dag efter tillfrisknandet av dottern som precis hade fått lämna sjukhuset där hon varit inlagd. "Det var verkligen fantastiskt, en riktig välsignelse." förklara Lawrencia.

En mamma som hade gett allt för sin dotter. Det föll sig visserligen helt naturligt för henne, berättar hon, men hon gjorde ändå en stort "uppoffringi" och det verkar som att ödet ville återgälda henne och hela hennes underbara familj!

Advertisement