En mamma till två tvillingar är trött på sin man: "Jag orkar inte längre höra honom klaga på sitt jobb"

av sofia

20 Juni 2023

En mamma till två tvillingar är trött på sin man: "Jag orkar inte längre höra honom klaga på sitt jobb"
Advertisement

Att bli förälder till tvillingar är inte lätt, särskilt om din partner inte samarbetar. Det här är fallet med en kvinna som bestämde sig för att skriva ett inlägg på forumet Reddit och berättade om sin frustration över makens klagomål. Den upprörda nyblivna mammans inlägg utlöste en våg av kommentarer.

Kvinnan erkände att hon inte längre står ut med att höra klagomålen från sin man, som säger att han är trött på jobbet. Hon förstår detta, men accepterar inte hans sätt att hantera situationen, eftersom hon måste ta hand om deras nyfödda tvillingar ensam och inte lyckas få tillräckligt med sömn. Men låt oss kika på historien i detalj.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Jag förstår att han jobbar och att det skapar problem. Men han sover 8 timmar på natten, jag har tur om jag kan sova 3 gånger i veckan. Vi har 4 månader gamla tvillingar och jag är utmattad, men jag måste också stödja min man. I mitt nästa liv vill jag bli man", skrev hon i sitt inlägg.

Den nyblivna mamman översvämmades bokstavligen av meddelanden. Vissa har tagit hennes parti och menat att hennes man borde vara mer förstående och hjälpa henne mer. Andra har försökt förstå mannens synvinkel, som kan vara stressad från jobbet och inte veta hur han ska hantera situationen. Ytterligare andra föreslog att paret skulle söka hjälp utifrån, till exempel en barnvakt eller terapeut.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Jag förstår hur du känner. Men ni har tvillingar, vad fasen sover han fortfarande för? Någon borde väcka honom", skrev en kvinna. En annan mamma försökte ge paret råd: "Har du testat att låta honom få veta hur du känner? Min man klagar också över hur trött han är i slutet av dagen, men medan barnet är vaket försöker vi att inte säga sådana saker till varandra. Ibland säger jag till honom att jag förstår hans problem, men att jag inte kan ge honom den tröst han skulle vilja ha", skriver hon.

Efter att ha fått dussintals meddelanden och råd uppdaterade mamman communityn angående sin situation och tackade alla för stödet: "Jag förväntade mig inte att få så mycket uppmärksamhet över det här inlägget, men jag uppskattar verkligen allas uppmuntran. Idag pratade jag med min familj som håller med om att det nuvarande upplägget inte fungerar och uppmuntrade mig att ändra det för mitt välmåendes skull. Jag hoppas kunna vila ut ordentligt snart. Dessutom har vi upptäckt att en av våra tvillingar håller på att få tänder och är super gnällig så jag kommer definitivt att se till att min man hjälper mig mer”, skrev hon.

Vad tycker du om det här?

Advertisement