Hon går med på att låta sin kompis tatuera in ögonbryn åt henne. "Resultatet är hemskt"

av sofia

26 Maj 2023

Hon går med på att låta sin kompis tatuera in ögonbryn åt henne. "Resultatet är hemskt"
Advertisement

Många människor har länge tillgripit en typ av semi-permanent make-up som görs med mycket fina nålar indränkta i bläck som används för att forma ögonbrynen och göra dem mer fylliga, vilket ger en mer intensiv look. Tekniken består i att rita hårstrå för hårstrå och därför är det nödvändigt att förlita sig på experter för att få ett oklanderligt utseende.

Katy Adams, är en 22-årig ung engelsk kvinna som efter att ha genomgått ett gratis ingrepp av denna typ lärde sig detta den hårda vägen. Hennes ögonbryn förstördes för alltid då den unga kvinnan gick med på att vara försökskanin åt sin vän som ville träna på ögonbrynstatuering, men ångrade det bittert.

via Nationalworld

Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Tyvärr blev resultatet katastrofalt: ögonbrynen var för mörka och definierade och bläcket hade trängt in för mycket i Katys hud. Dessutom var den mörka färgen en för stark kontrast mot hennes blonda hår. Ögonbrynen hade dessutom olika former och såg inte alls ut som hon hade velat.

Katy ångrade direkt behandlingen som gjordes 2019 och ville bara gömma sig: "Jag insåg direkt mitt misstag och ville gå hem och försvinna. Det värsta var att ögonbrynen var annorlunda och de ändrade mitt ansikte. Formen fick mig alltid att se arg ut." berättar hon.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Efter att ha provat gör-det-själv-medel som att gnugga ansiktet med citron och salt, letade flickan efter proffs som kunde hjälpa henne att gå tillbaka till hur hon var tidigare: "2021 genomgick jag två laserborttagningssessioner som bleknade det svarta bläcket, men de lämnade röda bläckrester på mig", förklarade hon.

"Sedan gick jag till en laserborttagningsspecialist för semi-permanent makeup. Jag genomgick åtta borttagningssessioner till. De sa till mig att tatueringen var för djup i mitt vänstra ögonbryn och den orange nyansen som blev kvar kommer förmodligen aldrig att försvinna." Totalt spenderade Katy 2 000 euro på olika borttagningsbehandlingar.

🔴 Woman’s warning after spending £1,200 to undo botched eyebrow procedure A woman has warned against rushing into...

Pubblicato da NationalWorld su Venerdì 24 marzo 2023

Hur som helst har Katy förvandlat sin mardröm till en möjlighet genom att hjälpa andra kvinnor som har haft liknande upplevelser som hennes. Tack vare sin dåliga erfarenhet skapade hon sitt eget estetiska företag som specialiserat sig på ögonfransrekonstruktion: "Jag erbjuder olika naturliga och tillfälliga ögonbrynsbehandlingar som förstärker den naturliga skönheten. Jag hjälper också andra kvinnor som har haft liknande upplevelser som mina, korrigerar semipermanenta ögonbryn med Hennafärg för att ändra formen och färgen på bleka ögonbryn – förklarar hon – jag vill fortsätta att göra människor medvetna om det jag har upplevt, genom mitt företag, för att förhindra att andra blir lidande”, tillade hon.

Tillslut lyckades hon förvandla denna negativa upplevelse till något bra!

Advertisement