Han äter lunch på sin 3-åriga dotters "restaurang" och efter maten bestämmer han sig för att lämna en recension

av sofia

14 April 2023

Han äter lunch på sin 3-åriga dotters "restaurang" och efter maten bestämmer han sig för att lämna en recension
Advertisement

Att stödja dina barn i deras passioner är viktigt, även om de är för unga för att förverkliga dem omedelbart. Ett exempel på detta är den mycket trevliga Ava, dotter till Christophe Kyle, som brinner för cateringvärlden tack vare sitt nya leksakskök.

Den lilla flickan bjöd in sin pappa på lunch med hjälp av sina matlagningsredskap, och även om måltiden var på låtsas, ville Christophe lämna en ärlig recension till sin lilla flicka. Lilla Ava lät sin pappa att sitta vid ett bord för två och serverade plastdelikatesser till honom på ett ganska roligt sätt.

via Today

Advertisement

"Avas personlighet är helt fantastisk. Hon är en så rolig liten tjej. Från det ögonblick hon vaknar, skrattar hon, ler och leker hela dagen", kommenterade pappan. Mannen tog ett foto där han såg ganska förvirrad ut och beskrev sin dotters "restaurang" som ett nytt "familjeföretag" som hon nyligen hade öppnat, med särskild fokus på den lilla ägaren.

"I dag vid lunch försökte jag stödja ett annat familjeägt företag. Det heter Ava's Kitchen. Det är ett väldigt rent ställe, men låt mig berätta om den här ägaren", skrev Christophe i sitt inlägg.

Advertisement

Christoph beskrev den driftiga Ava och skrev: "Först och främst frågade jag varför det finns ballonger på min stol, eftersom det inte är min födelsedag och hon svarade: "Bry dig inte om det, de är till mamma". Jag väntade 45 minuter på min beställning och jag var den enda kunden på platsen", fortsatte han. För ett ögonblick "tjänade den lilla flickan poäng": "Först gjorde hon stora framsteg, sedan stannade hon i 20 minuter för att gå och titta på barnprogram", skrev pappan ironiskt.

Slutligen, som den goda förälder han är, stöttade han sin dotters verksamhet: "Sammantaget kunde kundservicen vara bättre, men kocken är trevlig, så jag ska ge henne en ny chans", kommenterade han. Recensionen fick stor framgång på sociala medier och uppskattades av många användare.

Har du någonsin hamnat i en liknande situation?

Advertisement