Hon syr om sin gamla klänning för sin 5-åriga dotter: "Hon kommer att ha den på sin första dans med sin pappa"

av sofia

10 April 2023

Hon syr om sin gamla klänning för sin 5-åriga dotter: "Hon kommer att ha den på sin första dans med sin pappa"
Advertisement

I USA är det inte ovanligt att gå på bal. Oavsett vilken klass du går i finns det alltid ett tillfälle att fira året som just har avslutats, kanske med speciella teman, som exempelvis relationen mellan föräldrar och barn. För detta letade faktiskt Lexi Donelson, en 26-årig hemmamamma från Ponca City i Oklahoma, efter lite inspiration för sin 5-åriga dotter Sterlings klänning. Hennes skola bestämde sig för att organisera en far och dotter-dans och hon behövde en klänning som passade tillfället och fick en idé som var ganska kreativ och mycket uppskattad av hennes dotter.

via Yahoo News

Advertisement
Facebook - Lexi Donelson

Facebook - Lexi Donelson

Medan Lexi letade efter några idéer kom hon på att hon fortfarande hade sin gamla balklänning. Mamman hade burit en vacker turkos klänning till balen när hon var bara 15 år med sin dåvarande pojkvän, Dewey, hennes man och pappa till hennes barn. Paret gifte sig i juli år 2016 och - förutom lilla Sterling - har de två andra barn, Bear, 6 år gammal, och SJ som är 2.

Lexi älskade den klänningen och bar den ofta för skojs skull, och fick beröm av sin dotter Sterling som kallade den hennes "Elsa-klänning", med hänvisning till den välkända Disney-prinsessan från den tecknade filmen "Frost".

Advertisement

11 years ago, i wore this same dress, in this same spot, next to the same guy 💙 dad went above and beyond to make...

Pubblicato da Lexi Donelson su Sabato 4 febbraio 2023

"Jag letade efter en klänning till Sterling, men jag kunde inte hitta en som jag tyckte tillräckligt bra om. Jag såg en som såg ut precis som min balklänning och jag tänkte, "Varför inte ändra min?" Jag ringde min mamma och vi kom på vad vi skulle göra", säger Lexi. Så med hjälp av sin mamma, Karena Logan, 48, en pensionerad revisor, lyckades de sy in och anpassa klänningen till lilla Sterling i tid till balen. "Den såg bra ut på henne. Hon ville inte ta av sig den. Hon sa till mig att det är hennes Elsaklänning nu. Hon strålade av glädje" förklarade hennes mamma.

Både Lexi och Dewey är övertygade om vikten av "far-dotter"-dansen: "Vi inser båda hur betydelsefull den är. När jag såg dem dansa och mindes vår bal, trodde jag aldrig att han skulle bli en så underbar pappa. Han klev upp tidigt för att gå och köpa några blommor till Sterling och en nalle." Lexi tog bilder på sin man och dotter uppklädda inför balen och belv alldeles rörd över det vackra ögonblicket.

Idén att kunna låta sin dotter bära hennes klänning var väldigt originell och väldigt söt, håller du inte med?

Advertisement