Hans fru vägrar duscha efter jobbet så hennes man sover på soffan

av sofia

08 April 2023

Hans fru vägrar duscha efter jobbet så hennes man sover på soffan
Advertisement

Konflikter när man lever tillsammans är inte sällsynta och ett gift par kan till exempel vara oense om en mängd olika frågor såsom ekonomisk förvaltning, valet av inredning eller svartsjuka angående vänner av det motsatta könet. Män och kvinnor verkar ibland komma från två olika planeter, men vi verkar inte kunna klara oss utan varandra.

De flesta bråk kan lösas genom medling och kompromiss. Huvudpersonen i denna berättelse bad människor på nätet om hjälp efter att ha hamnat i konflikt med sin fru utan att kunna hitta någon lösning.

via Reddit

Advertisement
Mark Groves/Flickr - Not the actual photo

Mark Groves/Flickr - Not the actual photo

Mannen avslöjade sin jobbiga situation på ett välkänt Reddit-forum: "Min fru och jag älskar varandra och generellt sett kommer vi väldigt bra överens, men vi hamnade i konflikt angående vissa händelser. Hon är gynekolog och arbetar i en sjukhusmiljö och berättade nyligen för mig om den otroliga mängden bakterier som finns där hon arbetar och det gjorde mig verkligen upprörd."

"Missförstå mig inte, jag är stolt över hennes arbete och jag kunde inte vara mer stolt över henne. Jag är bara orolig för min säkerhet, så jag frågade henne om hon kunde tvätta sig ordentligt innan hon la sig i vår dubbelsäng. Hon sa nej och anklagade mig för att vara orimlig med tanke på att hon varje dag vidtar alla de försiktighetsåtgärder som hennes arbete kräver”.

Efter att ha diskuterat med sin fru föredrog mannen att sova på soffan och vände sig sedan till forumet. De som läste hans inlägg hade mycket att säga om saken.

Advertisement
Flickr - Not the actual photo

Flickr - Not the actual photo

Några tog makens parti: "Det är inget fel med en snabb dusch efter att du kommit hem. Och det är inget fel med att hålla sig borta från någon som inte vill. Du är fri att fråga och hon var fri att säga nej ... men nu hon måste acceptera konsekvenserna av sin vägran. Du sover på soffan och hon ensam i sängen". Skrev en person

"Jag har arbetat i mer än 20 år som sjuksköterska och jag kan berätta att det första jag gjorde så fort jag kom hem var att ta en dusch. Jag hade handskar på mig och alla andra skyddskläder också, men sjukhus kryllar av bakterier!" Skrev en annan.

Det finns dock också de som har ställt sig på kvinnans sida: "Hon är läkare, hon vet vad hon gör och vilka risker som kan tas, tror du verkligen att hon skulle äventyra din hälsa?!" utbrast någon och: "om hon bär fullt skydd, vad är du rädd för? Du borde lita mer på din fru." Kommenterade en annan.

Till slut försonades paret lyckligtvis. Vem tycker du hade rätt?

Advertisement